18 Jan
Cele Mai Bune Sfaturi Pentru Generarea Unor Subiecte De Eseuri Puternice

Cele Mai Bune Sfaturi Pentru Generarea unor Subiecte de Eseuri Puternice

Cele mai bune sfaturi pentru generarea unor subiecte de eseuri puternice. Înainte de a te gandi să scrii un eseu minunat, primul lucru de care ai nevoie este un subiect minunat.

In cele mai multe cazuri, elevii privesc o pagină neagră intrebandu-se cum vor găsi un subiect potrivit pentru eseu. Intr-adevăr, a avea un subiect perfect este un ingredient cheie in modul de a scrie rapid un eseu. Acest articol vă va oferi cateva sfaturi pe care le puteți urma pentru a veni cu subiecte de eseuri grozave.

  • Identificați o zonă care vă interesează
  • Luați in considerare ideea principală
  • Notează-ți toate ideile
  • Desenați o hartă a ideilor
  • Efectuați exerciții de scriere

De unde iți iei ideile? Cel mai probabil această intrebare poate deranjeaza sau a v-a deranjat odata in viata. Brainstorming este unul dintre cele mai eficiente moduri de a genera idei. Lucrul prin obținerea unui subiect adecvat poate fi dificil pană cand ii angajați pe ceilalți in acest proces. Vechea zicală „o problemă impartăsită este o problemă redusă la jumătate” este aplicabilă aici.

Scrie Articole Bune

Obțineți pe cineva să acționeze ca un facilitator. Facilitatorul va fi responsabil de discuțiile din grup. Setați un termen pentru discuție. Puteți seta o limită de 20 de minute pentru sesiune. Asigurați-vă că nu este prea mult timp inutil. Afirmați problema care in acest caz este găsirea unui subiect, incurajează toate ideile ciudate. Abține-te de la judecată, astfel incat oamenii să fie liberi să contribuie. Luați in considerare ceea ce au spus alții și folosiți-le ideile pentru a veni cu subiectul suprem.

Identificați Zona Care Vă Interesează

Nu poți fi bun in toate domeniile. De exemplu, s-ar putea să vă intereseze călătoriile. Acest lucru inseamnă că puteți scrie cu ușurință un eseu care se referă la călătorie, in opoziție cu o tehnologie care conține. Ești mai bine dacă subiectul tău este pe ceva care te interesează. Este posibil să credeți că instructorul dvs. nu va fi interesat de subiectul dvs. Totuși, acesta nu este cazul, intrucat dorește să vadă ce e mai bun pe care il poți face pe un anumit subiect. Cand aveți probleme, puteți găsi un serviciu de redactare pentru asistență.

Luați in Considerare Ideea Principală

Veți obține, in mod evident, idei de eseuri diferite. Este imposibil pentru dvs. să vă concentrați asupra tuturor. Aceasta inseamnă că trebuie să identificați ideea principală. Restul eseului va fi axat pe ideea principală pe care ați identificat-o. Subiectul selectat trebuie să se potrivească ideii principale din eseu. Cand cineva vă citește subiectul, ar trebui să găsească ideea principală in eseul care rezonează cu subiectul.

Notează Toate Ideile

După ideea de brainstorm, restrangeți toate ideile. Veți obține diferite perspective asupra subiectelor pe care le puteți avea. Listarea tuturor intro lista vă va permite să aveți timp pentru a analiza pe fiecare dintre ele. Inainte de a incepe să scrii, vrei să fii sigur că ai selectat subiectul cel mai potrivit. Prin urmare, nu lăsați in urmă o idee despre subiectul eseului. Enumerați-le pe toate chiar și pe cele care par a fi ciudate.

Desenați o Hartă a Ideilor

Din ideile principale pe care le aveți, identificați una care pare potrivită pentru eseu. O hartă a minții vă va permite să generați mai multe idei dintr-un subiect de bază. Identificați diferite categorii de subiect selectat in continuare, treceți-vă pentru a identifica mai multe domenii care sunt legate de subiect. Cu timpul, iți vei da seama că există mai multe fațete ale subiectului la care nu te gandeai inițial. In plus, subiectele eseului vor fi mai rafinate și legate de ceva, aveti nevoie de idei? Scopul final al procesului este de a genera mai multe idei adecvate subiectului. In acest sens, fiți deschiși la ideile noi care apar.

Cum Scriu Articole Bune in 2020

Faceți-va timp și citiți reviste interesante, cărți, articole și orice alt lucru care vă va oferi informații despre subiectul dvs. Acest lucru vă va deschide mintea către mai multe posibilități și vă va permite să veniți cu un subiect unic.

Efectuați Exerciții de Scriere

Dacă nu luați inițiativa și scrieți ceva, este posibil să nu vă dați seama niciodată că sunteți capabil să aveți subiecte grozave și să vă bazați pe ele. Exercițiile de scriere vă vor permite să practicați generarea de idei de subiect. Vă veți da seama că, odată cu timpul, sunteți capabil să generați o varietate de idei in diverse domenii. Acolo unde greșești, nu te descuraja, intrucat ești pe calea cea bună pentru a deveni un scriitor mai bun. Numai cine nu munceste nu greseste.

In concluzie, ați invățat cum să generați idei despre care să scrieți. Acum ai ce trebuie pentru a fi un scriitor grozav. In timp ce este posibil să aveți multe idei pe hartie, va trebui să vă concentrați pe o singură idee și să o valorificați. Urmați pașii descriși in acest articol cu ​​atenție și vă veți da seama că puteți fi genul de scriitor pe care l-ați dorit intotdeauna sa l si cititi la randul dvs.

cum sa scriu un eseu bun cum sa creez un articol bun cum sa gasesc subiect pentru eseul meu cum gasesc subiecte pentru articolele mele

0 Comments

Join Conversation