17 Aug
Pierderea Continutului Inseamna Faliment

Pierderea Continutului Inseamna Faliment

Atunci cand de afacerea online ta sa ocupat o firma de SEO folosind metoda White SEO si indiferent de circumstante sa pierdut continutul creat de acestia nu te poti astepta decat la faliment. Mesaj adresat antreprenorilor care se gandesc sa renunte la serviciile unei firme de SEO.

In unul din articolele publicate in directorul nostru web aratam ce se intampla atunci cand iti pierzi continutul din Google luand ca si exemplu site-ul wieder.ro, un magazin online dedicat sportivilor din Romania. Astazi 17.09.2018 facem referire la articolul din directorul ManancaDestept.ro Pierderea Continutului

Daca am vrea sa schimbam titlul articolului, priveste poza aferenta acestui articol azi 17 august 2018 am putea sa spunem locul unu la schimb cu locul 10, la indemnul Profesionistilor !

In relatarile noastre am luat ca si exemplu mai multe cuvinte cheie dar si cel mai important cuvant cheie, mai exact Proteine care la data intreruperii promovarii cu firma de SEO Weryon Romania se afla pe locul unu, acesta fiind si cel mai profitabil cuvant cheie al unui magazin online care vinde proteine.

Programul de monitorizare SERP folosit de echipa Weryon SEO Romania numit Accuranker, Monitorizare 24/7 Website arata in data de 02 aprilie 2018 site ul weider ocupa locul 1 in Google.ro pe cuvantul cheie Proteine. Pierderea continutului in decurs de 4 luni a adus site ul Weider pe locul 10, urmand ca in zilele urmatoare sa se mute pe pagina 2 si treptat sa ocupe un loc nevizibil pentru cei care cauta proteine online. 

Mentionam in articolul nostru ca: ”Preconizam dezindexarea completa atunci cand se pierde o mare cantitate de linkuri venite din articole, ancore pe cuvintele cheie, ancore in diferite website-uri unde sa tinut cont de D.A si P.A. Un specialist SEO ar trebui sa stie acest lucru si nu ar trebui sa te sfatuiasca in nici o masura sa pierzi continut. Continutul din Google se creste in permanenta nu se pierde!”

Preconizarile noastre azi 17/09/2018 au avut exact efectul scontat: Site ul weider sa dezindexat de pe majoritatea cuvintelor cheie relative afacerii online. Mai exact: Proteine de pe locul 1 sa dezindexat, Vitamine si Minerale locul 2 detinut pe o perioada de 2 ani, in momentul de fata dezindexat...

Profesionistii

0 Comments

Join Conversation