Acupuntura Curs Initiere Shiatsu In Ploiesti

Category: Stomatologie, Doctori Stomatologi, Clinici Acupuntura Curs Shiatsu in Ploiesti

Acupuntura Ploiesti Curs Initiere Shiatsu in Ploiesti Medicina Homeopata Ploiesti Escroci Ploiesti

Acupuntura, Curs Initiere Shiatsu in Ploiesti. Patania mea poate fi articolul de referinta pentru unul din cabinetele unui asa zis medic de medicina homeopata aflat in Ploiesti. Atunci cand primesti cu caldura cateva vorbe calde din gura unui om care spune ca el a studiat metoda de a face bine si nu are nevoie de clienti ca si asa nu face fata iar cei care vin trebuie sa creada in acupuntura si in omenie.

Ce omenie reprezinti tu marele Doctor Homeopat in Ploiesti care te bucuri la 700 de roni de la un pacient care nu mai poate veni?

Citam marele Doctor aflat in Ploiesti Energia Vietii pe strada Marasesti, la nr 19.
"Cea mai buna medicina pentru oameni este omul. Cel mai inalt grad medicamentos este dragostea" mi-a aratat un drum, cel al rezolvarii problemelor prin dragoste.Si pacientii mei, din acest punct de vedere, sunt cei mai buni terapeuti. Practic de cca. 25 de ani artele martiale, de-a lungul anilor mentalitatea mea a luat directia filzofiei si culturii asiatice. In sfarsit am posibilitatea, cunostintele, experienta si mentalitatea de a o transmite oamenilor. "

Domnule Doctor fara licenta, si eu studiez artele martiale in Promovarea Afacerilor in Romania si este o datorie morala sa anunt lumea de patania mea. Daca cumperi de la Emag ai dreptul de returanare a produsului in 30 zile, daca cumperi orice din Europa ai dreptul de returnare a banilor intro limita de timp. Daca cumperi acupuntura de la Cabinetul Energia Vietii Nu AI CUM SA MAI RECUPEREZI NIMIC DECAT O PRELUNGIRE DE ABONAMENT. Tocmai de la un timp care spune: "Cea mai buna medicina pentru oameni este omul. Cel mai inalt grad medicamentos este dragostea"

@gabriel.stefan.68. Problemele de sanatate m-au facut sa trec pragul unui cabinet de acupuntura in orasul meu natal si mai exact Ploiesti la cabinetul de Energia Vietii.
O boala precum poliartrita pe care doctorii din medicina primara o recunosc ca o boala fara leac te fac sa treci prin toate usile escrocilor din Romania care spun ca mai pot exista metode de a te reface sau de a alina/stopa boala. Asa am ajuns sa intru pe portile unui cabinet de acupuntura din Ploiesti unde mi sa spus ca logica tratamentulu sta in ideea de a crede mai ales in puterile de refacere prin acupuntura. Viata mia jucat feste si dupa prima sedinta unde sincer nici nu am avut pretentii sa se intample ceva benefic ceea ce oricum nu sa intamplat a trebuit ca eu si familia mea sa ne mutam in Tulcea.
Toate bune pana aici, am platit 700 roni pentru o serie de 10 sedinte daca nu ma insel sunt 10 (spun ca sa nu ma insel ca la cat de acuta este boala asta nu am mai avut timp sa ma gandesc la cate sedinte sau la valoarea materiala) avand un discount daca platesc din prima suma de 700 roni (MARKETING) caci altfel se platea in jur de 100 roni sau chiar mai mult de pentru o sedinta si ce era mai important este ca am obtinut o promisiune ca se va incerca totul dar eu am o mare problema CITEZ: ard pe interior.
O sedinta unde prima data la consultul initial am platit separat si ca drept tratament am smuls promisiunea unui asa zis doctor care a studiat ceea ce preda azi in temple de shaolini etc in care in incercarea mea de o oferi mai mult decat valoarea materiala i am oferit sa l ajut in promovarea afacerii si mi sa raspuns foarte clar. Nu prea am nevoie de clienti caci lumea in ziua de azi mai mult creeaza probleme, mai exact trebuie sa creada ca va fi bine si apoi sa vina aici Concluzie: inseamna ca nu sunt primul care isi vrea banii inapoi, sunt sigur cas primul care ma muta la Tulcea si am ajuns sa ma conving ca am de aface cu arzoi dar sunt sigur ca au fost si or sa mai fie oameni care se vor simti pacaliti. Lasam concluziile la o parte ca este posibil sa ma insel desi nu cred.
Dupa efectuarea unei sedinte a intervenit mutarea mea si ca orice om de buna credinta nu am considerat ca voi intimpina ceea ce mi se intampla acum si mai exact am cerut sa mi se restituie diferenta intrucat nu am cum sa vin de la Tulcea sa continui sedintele de acupuntura platite. Am sunat in repetate randuri pentru a gasi o cale de mijloc sa lamurim aceasta problema, am primit in schimb promisiunile unor angajati ca voi fi sunat de cineva responsabil cu aceste prb pentru a lamuri problema. Azi a treia zi de la primul telefon si mai exact 14.08.2019 am primit un telefon de la o angajata in acesta clinica care mia comunicat ca nu exista cale sa imi recuperez banii si tot ceea ce poate face pentru mine este sa imi prelungeasca perioada de executare a acestor sedinte benefice sanatatii care se bazeaza pe a ajuta omul mai ales moral. Ca si orbi la problemele mele sigura lor varianta a fost sa imi prelungeasca perioada cand pot merge la cabinet, ca parca ar fi asa de straina tara asta sa nu ne dam seama ca de la Tulcea la Ploiesti sunt 300 KM.

Metode De A Face Bani in 2019

Meseria mea si mai exact SEO manager intro firma de SEO in Romania ma adus in fata faptului ca am mai promovat aceste servicii pozitiv in alte dati si mai exact Oxigenoterapia care este bazata pe un tratament cu oxigen cu valoare 99% pur. Nu ai nevoie de personal calificat pentru administrarea acestui aer caci bolnavul fortat de boala sa fie si credul totodata in speranta ca va fi mai bine sta inchis in capsula o perioada de 45-60 de minute unde in cazul meu si mai exact cabinetul unei Bulgaroaice aflate in Bucuresti pretul unei asemenea sedinte era de 600 roni. Aceste aparate mai nou sunt finantate de stat prin programe sustinute de Uniunea Europeana si vanate de toti escrocii care vor sa faca bani din suferinta omului vanzand leac cand nu mai exista vindecare.