Balta Fulga Caramizi

Category: Pescuit, Lacuri si Balti Destinate Pescuitului Balta Fulga Caramizi

Balta Fulga Caramizi Fulga Pescuit Balti Prahova

Poti alege intre o partida de 2 sau 3 zile pe o balta frumoasa care ti permite o evadare cu adevarat reusita in natura si aproape de capturi mari.

Balta Fulga Caramizi este situata in satul Fulga Prahova. Imediat dupa statia peco Petrom Fulga se face intrarea catre balta.

Pescuit recomandat Crap si Caras dar si ten de dimensiuni mari. Balta este de o frumusete mirifica si este permis si pescuitul nocturn. Pretul unei partide de 24 ore este 100 roni si este achitat in urma unui bon care ti-l va aduce un administrator al baltii personal. Oamenii din administratia baltii sunt oameni ok din toate punctele de vedere. Nu ar trebui sa ti faci griji daca te prinde ploaia sau sunt alte fenomene care indirect pot strica o partida de pescuit.

Este o balta care o recomand cu incredere oricarui pescar de crap care doreste o evadare in natura si nu numai sanse mari de a avea o captura minunata. Este una din cele mai bune balti din judetul Prahova si nu numai observand mereu masini de Dambovita, Buzau si Bucuresti. Popularea se face in fiecare an cu crap de dimensiuni intre 1 kg si 2 kg balta avand unele locuri unde orice fel de pescuit este imposibil si acolo de foarte multi ani au ramas adevarati monstri.

Nu o singura data am avut supriza sa ma lupt cu un peste pe care in final nu am putut sal dau afara. Este singura balta din Romania care mia adus acest cadou pe care orice pescar cred ca ar vrea sa l cunoasca. Localnicii spun ca poate fi ten sarit de 20 kg iar crap romanesc si mai mare.

O caracteristica a crapului de Fulga Caramizi este ca nu este la fel ca orice crap de balta. Ma refer la forma aceea plata caracteristica crapului stationar intalnite pe majoritatea baltilor din Romania. Crapul din balta Fulga Caramizi are aceeasi forma ca acel frumos crap pe care numai in delta dunarii il mai gasesti. Crapul sportiv de dunare forma ascutita si foarte bataios.