Scaune Frizerie

Category: Cumparaturi Online, Magazine Online, Oferte Scaune Frizerie

scaune frizerie scaun frizerie scaune pentru frizerie scaune de frizerie

La noi gasesti o gama variata de echipamente pentru saloane de infrumusetare, precum scaune frizerie profesionale, la cele mai bune preturi.

Dispunem de o gama variata de mobilier pentru dotari saloane, precum scaune frizerie profesionale, la cele mai competitive preturi. Cauti un scaun de frizerie ieftin?

Cumpara acum un scaun frizerie Mako la cel mai mic pret din piata! Profita acum de toate reducerile noastre! Scaunul pentru frizerie de culoare neagra, prevazut cu pompa hidraulica, cu ajutorul careia poate fi ridicat sau coborat pe inaltime. De asemenea, pompa permite rotirea scaunului in plan orizontal iar in cazul in care se doreste, fixarea intr-o anumita pozitie.Spatarul scaunului este reglabil, cu ajutorul unei alte pompe hidraulice cu actionare manuala.

Aceasta permite spatarului sa se rabateze in spate si sa revina la pozitia initiala.Acest scaun frizerie Mako este prevazut cu o rotita la suportul de picioare care atunci cand este in pozitita cea mai joasa, aceasta rotita atinge pamantul oferind un plus de stabilitate. Manerele sunt din spuma foarte rezistenta. Baza este cromata, avand forma rotunda.In pozele acestui produs veti regasi dimensiunile exacte in detaliu!

Cumpara acum scaune de frizerie de pe site ul unde sunt cele mai accesibile preturi. Dotari saloare vinde scaune frizerie la preturi de importator fiind unicul importator unic din Romania.

Cumpara Scaune Frizerie la Cele Mai Bune Preturi

Cumpara Scaune frizerie la cele mai bune preturi direct de pe cel mai accesat site din Romania destinat saloanelor de coafura. Oferim spre comercializare o gama variata de scaune frizerie de cea mai buna calitate. Dotari saloane este unicul magazin din Romania care iti poate aduce profesionalism la cele mai bune preturi mobiland de la zero salonul tau. Cauta culoarea sau modelul preferat in site ul nostru online si suna cu incredere, o echipa de profesionalisti in dotari saloane i ti va aduce cele mai noi notite despre produsele comandate de pe site ul nostru.

Nu intodeauna produse ieftine inseamna mai putin calitate de aceea te invitam in showroom ul nostru sa vezi ultimele trenduri de pe piata in materie de Scaune Frizerie si Scaune Coafor de TOP la cele mai bune preturi.

Suntem in slujba calitatii si al profesionalismului.