22 May
Locul La Schimb Cu Locul

Locul 1 la Schimb Cu Locul 5

Pierderea conținutului din Google este echivalent cu declararea falimentului pentru o perioadă nelimitată. Alegerea firmei de SEO este incă o necunoscută in anul 2018 in Romania. Ce se intamplă atunci cand pierzi conținutul din Google? Update 29.07.2018. Ce se intamplă atunci cand pierzi linkurile din Google?

Citirea unui astfel de articol te poate scapa de multe dureri de cap, te poate scapa de faliment sau aruncarea pe fereastra a banilor dedicati departamentului de marketing. Din seria Mananca-Destept.RO prezentam mai jos ce se intampla atunci cand o entitate online isi pierde continutul.

Unii unul din cei mai importanți factori de SEO, si aici vorbim de factori White SEO, este crearea de conținut. Acest conținut se creează intr o formă adica continut unicat, se publica intr-o altă forma, se tine cont de PA, DA , totul in funcție de timp și atunci când sunt respectați toți factorii asigura caștigarea unor poziții in clasamentul Google. Pozitii care nu se pot pierde decat printr o singură formă: pierderea conținutului.

Acesta este un articol referitor la ceea ce se intamplă cand se pierde continutul din Google. Dezindexarea in cazul pierderii continutului din Google nu mai este o necunoscuta in zilele noastre. Asemenea situatii se pot intampla atunci cand clientul necunoscător este indus in eroare de o firmă sau o adunare de așa zisi specialiști SEO.

Sub o alta forma de idei, ati simtit vreodata acea senzatie amara cand ati primit sfaturi de bine dar nu ascultati? si luati o decizie gresita si apoi aveti de suferit, pagube materiale, pierderea credibilitatii in fata clientilor dvs, pierderea pozitiilor din S.E.R.P, care este de altfel si cea mai grava. 

Articolul nostru nu face decat sa aduca lumina in aceasta privinta si poate fi un bun guide atunci cand va ganditi la anumite mutari. Sa nu repeti greseala altuia da dovada de inteligenta si calitati superioare in zona IQ. Documentarea in orice situatie este cea mai buna forma de a fi stapan pe problemele intampinate si de a asigura ca poti inainta in afaceri si in realizari tinand pasul cu noul.

Am auzit inca din copilarie sa invatam, acesta este sfatul nostru si pentru cei care vor sa avanseze!

SEO cu Weryon Romania inseamna SEO cu o firma care are cunostinte si experienta pe piata, rezultate clare si clienti de TOP care au capabilitatile sa inteleaga diferenta intre un Loser si un Lider! 

Cum Ar Fi sa ai Site-ul Lider pe Piata?

Cum ar fi sa ai site ul lider pe piata in care activezi si sa fii inselat de o asa zisa adunare de experti, specialisti SEO si sa fii condus incet incet catre un drum spre anonimatul afacerii tale.

Cum ar fi sa te cheme Weider, sa fii client al firmei de SEO Weryon Romania, sa ai site ul pe primul loc pe cuvantul cheie proteine de mai bine de un an si jumate, Proteinele fiind si obiectul principal al prezentei tale online si sa sa alegi locul 5 in mai putin de 2 luni.Cand Te Saturi De Bine

La data 01/06/2018. 

Update iunie 01/2018

La data de 29.07.2018 site ul Weider continua sa cada pe cuvantul cheie proteine ocupand pozitia 7, atasat vezi print: 

Pierderea continutului sa dovedit fatala si pentru cuvantul cheie: vitamine si minerale, prezentam print-screen uri din Programul de analiza si monitorizare Accuranker. 

Cum Poti Schimba Locul 2 cu 12! Mai Nou 16,!

La data cand a pornit campania SEO ca in cazul fiecarui client Weryon SEO Web Development Romania sunt fixate cuvintele cheie aferente campaniei SEO. Prezentam mai jos print ul cu situatia site ului Weider in ziua cand a luat loc monitorizarea cu softul de monitorizare Accuranker.

Google SERP

In urma campaniei SEO efectuata de expertii SEO Weryon site ul wieder a reusit sa ocupe o vreme indelungata locul 2 pe acest cuvant cheie, vezi print.

Locul 2 La Schimb cu Locul 12 Print Accuranker Octombrie 2017 09-27 cand site-ul wider detinea locul 2 pe cuvantul cheie: vitamine si minerale in Google.ro Chrome.

Vitamine si minerale asa cum relateaza expertul SEO care sa ocupat de aceasta campanie era detinut de Weider.ro de mai mult timp (luni ocupand locul 2 si mai bine de un an in prima pagina Google, datorita campanie SEO Organic) iar ca si rivali era in fata site ului Farmacia Catena, unul din liderii din Romania in industria farmaceutica unde sa investit sume fabuloase in marketigul de toate formele, TV, Media si News Paper.

In cazul acestui cuvant la 2 luni de la dezindexarea continutului, caderea acestui cuvant cheie este mai grava decat in cazul Proteinelor, pana in momentul de fata. 

Situatia Actuala Azi 27.05.2018 

Situatia Actuala

Update ul din data de 22, 06 ne face sa intelegem ca pierderea continutului se dovedeste in continuare fatal pentru pozitia in SERP a cuvantului cheie monitorizat in cazul de fata. Atasam o poza cat o mie de cuvinte si lasam audienta sa traga foloasele in cazul acestui articol. 

Update SERP

Ce Preconizam Atunci Cand Pierdem Continut Din Google?

Pierderea continutului creat de o firma de SEO de a lungul a cativa ani este egala cu tragedia pierderii actelor de identitate atunci cand te afli intr-o tara straina si ca drac peste pupaza, si fara consulat. Se poate observa clar in cazul cuvantului cheie vitamine si minerale care numai in 2 luni de la dezindexarea linkurilor si a articolelor de pe locul 2 a ajuns in pagina 2 pe pozitia 12 relateaza Accuranker, insa la o verificare live se pare ca weider.ro a pierdut si vizibilitatea din pagina 2. Concluzie: Nu poti niciodata sa i-ti permiti sa pierzi continutul din Google, indiferent ce specialist te va indruma sa faci aceasta greseala. 

Preconizam dezindexarea completa atunci cand se pierde o mare cantitate de linkuri venite din articole, ancore pe cuvintele cheie, ancore in diferite website-uri unde sa tinut cont de D.A si P.A. Un specialist SEO ar trebui sa stie acest lucru si nu ar trebui sa te sfatuiasca in nici o masura sa pierzi continut. Continutul din Google se creste in permanenta nu se pierde!

Cum ar fi sa alegi o disparitie in viitorul apropiat din clasamentul liderilor de pe piata doar ca nu ai ascultat atunci cand trebuia sau ca nu ai avut sansa sa citesti un articol ca acesta. Inca odata alegerea sa ne documentam ne poate scapa de situatii din ce in ce mai frecvente pe piata Romaneasca.

Cum ar fi sa fii avertizat ca alegerea facuta este gresita si acum sa se intample? 

Pierderea Continutului din Google Inseamna Pierderea Vizibilitatii

A pierde continutul din Google atunci cand detii un loc in TOP Google SERP pe cuvintele cheie principale, si aici ma refer la pierderea de articole unice, optimizate SEO, Linkuri Do follow si nofollow, inseamna sa te cheme Leonard Doroftei, Unic Campion La BOX si apoi sa ti se stearga (anuleze) toate medaliile si toate meritele castigate in timp si cu truda. 

Pierderea continutului din Google inseamna pierderea vizibilitatii si acest lucru il putem observa clar in acest print in care se poate observa situatia unui fost client Weryon SEO Web Development Romania care a ales sa renunte la serviciile SEO care iau asigurat locurile de TOP pe o perioada de mai bine de 20 de luni.

Se poate observa cum in data de 15.04.2018 site-ul weider detinea locul unu pe cuvantul cheie Proteine iar in data de azi si mai exact 22.05.2018 are locul 5. Cuvantul cheie proteine are 9.900 cautari lunare si este cel mai important cuvant cheie al afacerii Weider.ro. Analiza si rezultatele sunt oferite de Weryon SEO Romania.

Am ales sa scriem un articol ca acest sa fie si raspunsul nostru pentru cei care se gandesc sa profite de o firma de SEO si apoi sa intrerupa serviciile. Pierderea continutului creat in perioade de luni sau ani poate fi fatala pentru orice prezenta online. Este ca si cum i spui lui Google ca poate sa uite de tine o perioada! Decat sa incepi a folosi servicii SEO care nu le intelegi rostul mai bine alegi sa scrii cate un articol*creaza continut pe blogul site-ului tau despre marfa ta, serviciile tale...etc.

Cum Aleg Firma de SEO pentru Afacerea Mea?

Folositi aceste intrebari atunci cand sunteti in pragul de a alege firma de SEO care va trebui sa va asigure succesul online!

 1. A-ti intrebat cand ati ales firma de SEO care sunt formele de Promovare folosite? Citeste regulile White SEO ca sa stii sa faci diferenta intre ce asculti si ce trebuie sa primesti.
 2. A-ti intrebat ce se intampla atunci cand se intrerup serviciile? Stabileste date clare despre perioada contractuala, majoritatea firmelor care ofera servicii SEO reale nu ofera solutii pe termen scurt ci ofera clientilor sai contracte pe perioada nedefinita care tinand cont de rezultate pot deveni virale in lupta pentru mentinerea succesului.
 3. A-ti intrebat ce metoda de promovare vor folosi in cazul site ului, aplicatiei, imaginii dvs?

Sfaturi in a alege o firma de SEO cu adevarat fiabila si cand sa te Feresti:

Ar trebui sa te Feresti cand:

 • Atunci cand te gandesti sa schimbi firma de SEO si de noua firma esti incurajat ca nu are importanta ceea ce se intampla cu munca fostei firmei afla ca esti pe cale sa fii tepuit in stil Romanesc.
 • Atunci cand firma care preia site ul dvs nu cere detalii despre cine a mai muncit la promovarea site ului dvs iar se pun intrebari daca stam de vb cu adevarati profesionisti. Pentru ca acestia indiferent de metodele folosite de ei ar trebui sa cunoasca activitatea anterioara folosita la promovarea site ului, a entitatii online.
 • Atunci cand ti se propune avansarea rapida in SERP insa nu se garanteaza perioda.
 • Atunci cand noi ofertanti propun metode de creare vizite false.
 • Atunci cand se folosesc softuri de genul GSA, Scrape Box..etc...
 • Atunci cand nu ne sunt comunicate metodele de promovare.
 • Atunci cand nu primim raport periodic despre intreaga activitate.

Sunt intrebari care trebuiesc clarificate inainte de semnarea oricarui contract de promovare SEO. Oamenii aleg mereu in necunostinta de cauza cele mai ieftine metode, cele mai rapide cai catre succes insa in munca SEO nu pot fi decat lectii pe care trebuie sa le suferim in viata pentru a putea in viitor sa deosebim munca de minciuna si albul de negru.

Incercari care in final dupa pierderea a timp si multi bani, diminuarea vanzarilor treptat dar sigur conduc catre rezultatul final al concluziilor: Singura metoda de avansare in clasamentul Google este White SEO, iar ca si ramura si una importanta este crearea de continut unic si publicarea acestuia pe site uri de profil care in functie de schema SEO of Page folosita ar trebui sa asigure clientul targetat locuri de TOP.

White SEO si o echipa care stie ce face ar trebuie sa fie tot ceea ce aveti nevoie atunci cand planuiti evadarea de sub anonimat, recomandam Firma SEO Weryon.ro, nu profesionsiti angajati dupa ureche, alegeti o firma de SEO cu portofoliul activ si cu rezultate pe perioade indelungate. 

Nu poti tine pasul cu noile Update uri daca nu ti faci temele, trebuie sa fii cunoscator si bun intelegator tehnic in limba engleza, o necunoscuta pentru multi Profesionisti in SEO, Web Development sau alte Joburi din domeniul IT. SEO nu se joaca dupa reguli simple scrise in txt, pdf etc... NU, SEO nu poate fi invatat in 2 ore sau 2 zile ci necesita ani de acumulare date si studierea in permanenta a noilor trenduri Google, Yahoo si Bing si a restului, un rest nu chiar mic, un rest de mai bine de 200 de motoare de cautare in 2018. 

Daca ai avut norocul ca un site sa ajunga in prima pagina pe un cuvant sau un grup de cuvinte cheie nu inseamna ca stii SEO. White SEO reprezinta stiinta care se bazeaza pe studierea cerintelor Google de Optimizare on Page si Off Page si aplicarea lor in cazul entitatile online.

Rezultate poti obtine si rapid folosind metode Black SEO insa acestea sunt de moment si nu asigura locurle de TOP pe perioade mai lungi de cateva luni, 2-3. Doriti o afacere cu succes limitat?

cum aleg firma de SEO Pierderea continutului Pierdere Linkuri Do follow

0 Comments

Join Conversation