21 Jul
Profesionistii In Optimizare SEO

Profesionistii in Optimizare SEO

A pierde continutul din Google inseamna a pierde identitatea. Cea mai buna lectie despre pierderea continutului din Google se poate clar defini in postarile noastre. Postari despre cazuri de pierderea continutului clasificat prin articole, jurnale online, publicatii jurnalistice, pagini oficiale si nu in ultimul loc ce se intampla atunci cand pierzi linku uri dofollow.

In tutorialele noastre am incercat mereu sa explicam ca aceasta operatiune este una de cele mai multe ori fatala unei entitati online.

De ce?

Simplu: Google era invatat sa te gaseasca la anumite adrese online si odata cu stergerea lai anuntat ca nu mai vrei sa fii gasit.

Orice pagina de reclama, articol sau link inseamna o trimitere a crawler-ului Google catre pagina ta web. Inca de la inceputul oricarei afaceri online in regulile White SEO se recomanda crearea de continut unicat si cat mai de calitate referitor la site ul web.

Calitatea se defineste de mai multe aspecte si analize individuale pe anumite criterii si acestea nu sunt chiar putin la numar. Aplicarea acestui continut are si el la randu-i o formula de publicare si aceasta este foarte complexa de multe ori, exista cel mai mare risc atunci cand esti strain de informatie sa ajungi sa spargi barierele spam.

Am definit bine in unul din articolele noastre trecute ce sa intamplat cu site ul Wieder cand a renuntat la campania SEO cu firma de optimizare SEO Weryon.ro Romania Web Development. Click: Aici pentru a citi ce inseamna atunci cand pierzi continutul din Google.

In articolul de azi am folosit imaginea printata intr unul din programele de monitorizare si analiza key words pentru a se intelege clar ca atunci cand se munceste dupa normele White SEO cresterile din Google pot fi semnificative pentru orice website promovat de profesionisti in SEO.

Nu poti fi un Brand online daca alegerea de a fi promovat nu a fost facuta iar daca a fost conteaza foarte mult cu cine ai decis sa realizezi promovarea SEO.

Sunt multe firme pe piata actuala in Roamania si de altfel in lume care profita clar de nexperienta altora si vand tot felul de pachete SEO sau mai nou linkuri EDU, GOV...etc care nu fac decat sa creeze ceea ce Google asteapta sa penalizeze sau sa aiba motive clare sa nu te lase sa ajungi in prima pagina Google.

DA, Ai auzit Bine!

A crea continut de proasta calitate sau al pierde inseamna a-ti rupe singur picioarele inainte de a iesi pe pista unde aveai de gand sa rupi toate Topurile!

A alege sa schimbi firma SEO care a intarit un brand o perioada indelungata poate insemna si declararea falimentului!

Judecand la situatiile actuale intalnite in lumea antreprenorilor din Romania si nu numai putem sublinia clar ca un antreprenor nu poate asimila cunostintele necesare promovarii SEO in concomitent cu mentinerea afacerii sale deschise.

De Ce?

SEO este inca neinteles si de firmele de SEO care vand servicii de promovare SEO, optimizare on si off page..., creare linkuri, update uri website...etc... Aceste actiuni care de multe ori nu fac decat sa te traga in jos, se poate vedea clar in analiza SERP din imaginea de mai sus.

A crea continut fara a sti ce faci inseamna a forta pe altul care a inteles bine SEO sa vina in urma ta sa repare.

Si de multe ori poti avea supriza ca cei facut prost sa nu se mai poata face, (cai plina lumea de asa zisi profesionisti) care promit solutii de genul magiei negre.. Wodoo presence si vei fi lider...Brand...ei promit orice cai gratis si vorba si oricum nu vor face nimic decat emiterea unor noi facturi.

De multe ori te poti considera norocos daca poti remedia si updateurile sa nu fie mai costisitoare decat i-ti puteai imagina.

firma SEO promovarea SEO optimizare SEO

0 Comments

Join Conversation