14 Sep
Vedeta Sau Arestat Preventiv

Vedeta sau Arestat Preventiv

Vedetele de azi din TV Media - maine mai mult ca sigur clientii procurorilor din Romania. Doar Notorietatea Curata Romania de Interlopi!

Daca ar fi sa ne gandim mai bine putem spune ca cine apare la televiziune afisand palatele si averile care clar nu au avut o sursa limpede a provenientei ajung in arest.
Mai nou ca si dovada sta arestarea Regelui Cioaba care pana mai ieri alaltaieri era vedeta televiziunii ProTv. Daca stam sa analizam sursele si Televiziunile din Romania ar putea fi un complice al notorietatii unor interlopi in Romania. 
Regele Dorin Cioaba il recomanda cu mari trambite Maruta in emisiunea sa Vezi Video aici: http://lamaruta.protv.ro/video/cioaba-primit-ca-un-rege-in-coreea-de-sud.html. Nu mai lipsea sa ne recomande Maruta sa invatam limba confrantilor nostri. Nu ca ar fi greu ca regele Cioaba dupa cateva zile in Koreea stia limba. 

Mare tam tam a mai facut si Trustul Antena caci oricum nu puteau lipsi din decor asigurand Regelui (mai nou arestat preventiv) o notorietate de Rege al Romilor! https://www.antena3.ro/actualitate/media/dorin-cioaba-isi-face-televiziune-ca-la-usa-cortului-se-va-numi-emisiunea-regelui-international-al-236584.html

Oare nu ramanem cu un gust amar in a mai deschide tv ul? 

Televiziunea este inaintea radioului ca sursa de manipulare a informatiei maselor, de conducere a poporului prin formarea unor cataloage in adancul subconstientului care le percepe rapid (insesizabil de multe ori si pentru multi din Ro) si le da o valoare in gandirea umana normala. 

Poti vinde mai usor, poti minti mai usor si poti chiar initia revolte. De aici si multi interlopi din Romania au avut sau chiar au televiziuni! Oare furnizorii mare de servicii TV ar trebuie sa ne perceapa taxe pentru aceste servicii? Oare acesti oameni merita sa ne apara zilnic in fata pe unde mergem si urmarim un program romanesc. Acesta este respectul Televiziunilor din Romania oferit poporului sau. 

Campionii tarii, locurile de basm ale acestei tari de ce nu sunt promovate in fata copiilor care urmaresc TV ul. O promovare a litoralului, a Deltei in Lume, teledonuri gen cele americane pentru cei care au nevoie sunt unele din sugestiile rapide care ti vin in minte atunci cand te gandesti la TV. Normalitatea ar fi mai draguta ca de emisiuni Wow ne am saturat! 

Trist insa este ca in Romania se promoveaza negativul si rusinea, mizeriile care nu ti provoaca decat impulsul de a mai apasa odata butonul de next al telecomenzii. 

0 Comments

Join Conversation