27 Jan
Pandemia Covid

Minciuni, Consecinte si Concluzii Privind Pandemia Covid-19

Când teama de covid-19 a fost la apogeu, ni s-a spus că ucide 3,4% dintre cei care au avut boala, similar cu faimoasa „gripă spaniolă” din 1918, care a ucis 60 de milioane de oameni în întreaga lume. Comitetul de redacție al New York Times a declarat că aceasta este o problemă la nivelul celui de-al doilea război mondial care merită un nivel egal de angajament național, au susținut că, în cel mai rău caz, peste 1,7 milioane de americani ar muri de virus.

Pe posturile de știri prin cablu din dreapta și din stânga, în partea de jos a ecranului era un bifator constant care arăta câte cazuri și decese existau, lucru pe care nu l-am mai văzut până la această pandemie. Au existat videoclipuri cu oameni care „cumpără panică”necesități la începutul blocării sau comenzilor de ședere la domiciliu și, ulterior, videoclipuri cu spitale umplute sau saci de corp care se efectuează din spitale. Mai întâi a fost blocarea Chinei, apoi Italia, apoi în cele din urmă restul lumii fără o mână de țări. Ni s-a spus că nu avem altă opțiune. Mulți au uitat acum, dar chiar și extremiștii de dreapta nu au participat la program în această primăvară, 42 de state, inclusiv majoritatea celor cu guvernatori republicani, aveau ordinele „să rămână acasă”.

Aceste state au constituit 95% din populația americană. Tucker Carlson a fost la Fox News, spunându-i spectatorilor să fie îngroziți de noul coronavirus și, se pare, chiar a condus personal să meargă la președintele Trump și să-i spună cât de serios esteacesta a fost. La scurt timp după aceea, Trump însuși vorbea despre cât de mortal era virusul și cât de gravă era o problemă, el susținând și comenzile de a rămâne la domiciliu . S-a vorbit non stop despre un „nou normal”. Anumiți termeni au devenit omniprezenți, cum ar fi „distanțarea socială” și „aplatizarea curbei”. Cât de speriat este publicul? Un recent sondaj vox a arătat că 52% dintre americani susțin blocarea națională de o lună. În aprilie, la un nivel maxim de panică, un sondaj APa arătat că 87% dintre americani au susținut comenzile de ședere la domiciliu, inclusiv 78% dintre republicani! America nu era atât de polarizată atunci, nu-i așa? Și, evident, nu este doar America, restul lumii este înspăimântat și este încă din februarie anul trecut.

Sondajele Covid-19

Mulți oameni din întreaga lume cred că covidul a ucis deja o bucată decentă de umanitate. Un sondaj luat în iulie au întrebat o mie de persoane din mai multe țări diferite ce procent din țara lor au considerat că a fost ucis de covid, răspunsurile au variat de la 3% în SUA la 9% în Germania, acesta este de câteva ori procentul real și ceva ce ați fi vezi într-un film scifi. Chiar și după ce publicul a fost informat în unele rapoarte, poate că acest virus nu a ucis cu adevărat 3,4% și că ne lipsesc o mulțime de cazuri asimptomatice, ni s-a spus să fim îngroziți (iar majoritatea mass-media au continuat să utilizeze ratele mai mari de deces discutând oricum despre COVID-19). Încă a fost considerat „de cel puțin 10 ori mai mortal decât gripa”(1% față de 1%) și oricine l-a comparat cu gripa a fost ridiculizat, în ciuda similitudinii simptomelor. Ni s-a spus că experții au susținut în mod covârșitor ordinele de ședere la domiciliu, că oricine era împotriva lor era rudă a unui negator al schimbărilor climatice care nu respecta știința sau, pur și simplu, un psihopat. A existat, de asemenea, problema originii virusului, deși din punct de vedere tehnic este un mister, s-a spus că virusul provenit dintr-un laborator era foarte puțin probabil. Virusul a fost observat pentru prima dată în Wuhan, China, care se întâmplă să aibă și un laborator de cercetare bio la nivel înalt, evident că mulți dintre ei se gândeau la posibilitatea ca virusul să se strecoare. Cea mai frecvent acceptată teorie este că acest virus a sărit de la un liliac sau de la un alt animal strâns înrudit, dar nu știm sigur. Acest element misterios al poveștii a adăugat aproape sigur fricii și paranoiei oamenilor. Ideea este că totul a fost o farsă, am avut și nu avem de-a face cu ceva comparabil cu gripa din 1918. Aveam de-a face cu ceva mai mult ca un sezon normal de gripă rea în unele părți ale primei lumi și unul foarte ușor în majoritatea lumii.

Cei mai mulți experți și lucrările revizuite de colegi nu solicitau ordine de carantină în masă sau „rămâneți acasă”. Majoritatea locurilor nu „urmăreau știința”. Cea mai logică concluzie care se poate face este că virusul a fost exagerat, astfel încât marile afaceri pot înghiți cât mai multe afaceri mici și astfel clasa conducătoare poate merge mai departe cu cea de-a patra revoluție industrială sau“great reset” într-un ritm rapid. Aceasta implică lucruri precum utilizarea sporită a automatizării, inteligența artificială, imprimarea 3D, cumpărăturile online crescute și lucrul de acasă, trecerea la încetarea banilor de hârtie și creșterea cenzurii tehnologice mari. Toate acestea s-au întâmplat atunci când s-a întâmplat cel mai probabil, deoarece super-bogații aveau să ajungă să aibă nevoie de un alt ajutor uriaș și știau că oamenii nu vor accepta acest lucru în circumstanțe normale. Iată ceea ce Michael Parenti ar numi o „analiză a conspirației” a acestei situații nebunești. Să începem cu minciunile despre letalitatea virusului. În acest moment, știința stabilită este că covidul ucide în principal pe bătrâni și fragili (acest lucru nu înseamnă că nu poate ucide tinerii, ci doar că este extrem de rar).

Date Eronate Covid-19

La 6 luni de la intrare oricum. În casele de îngrijire medicală din SUA pacienții reprezintă mai puțin de 1% din populație, dar reprezintă 39% din decesele covide . Un studiu recent evaluat de colegi publicat de OMS a arătat că, atunci când te uiți la studii de anticorpi efectuate în întreaga lume, care este cel mai bun mod de a vedea cine are și nu a fost infectat, virusul ucide de fapt doar aproximativ a 2 până la 3% dintre cei care îl primesc. În lumea a treia numărul a fost mult mai mic, iar pentru persoanele sub 70 de ani din întreaga lume a fost de 0,05%. Aceasta este o șansă de 1 în 2000 de a muri după ce ați prins covid dacă aveți sub 70 de ani. Pentru a pune acest lucru în perspectivă, aceasta este rata mortalității infecției pentru aproximativ 90% din lume și aproximativ 80 până la 85% din cele mai bogate țări. Deci, cum se face că acest virus pe care tocmai l-am descris i-a speriat atât de mult pe oameni? Cum au fost convinși că acest virus ucide de mai multe ori decât rata reală? Ei bine, așa cum am menționat deja, a existat isterie în mass-media, numărul constant de cazuri / decese pe ecran, dovezi anecdotice constante, dar propaganda prin omisiune a fost de asemenea imensă.150.000 de oameni mor în fiecare zi în medie. Acesta este tipul de context care nu a fost dat niciodată cazului covid și numerelor de deces pe știrile locale și prin cablu. Rapoartele de spitale complete în punctele fierbinți , cum ar fi covid nyc și orașe din nordul Italiei nu au fost date context , fie, acestea sunt locuri care au in mod constant spitale completă în timpul iernii. Un alt factor important este subestimarea și neînțelegerea gripei sau a „gripei”. Pentru început, nu există 1 gripă, există o grămadă de tulpini de gripă, unele mai mortale decât altele. Oamenii noștri obișnuiți din afara comunității medicale numim doar gripă.

Multe tulpini de gripă sunt, de asemenea, mai mortale decât .1%, potrivit multor experți. Rețeaua germană pentru medicină bazată pe dovezi și ministerul german al sănătățiispune că sezonul gripal 2017/2018 a fost de 0,4 până la 0,5% raportul de infecție. Conform cdc covid ar fi doar un nivel 2 din indicele lor de severitate pandemică de 5 niveluri, arătând că tulpinile de gripă devin în mod clar mai mari de 0,1%. OMS spune ca pana la 650K pe an mor de gripă ca virusurile și un an prost poate fi , evident , mult mai rău. Un alt lucru pe care persoana obișnuită probabil nu îl înțelege, din cauza mass-media principale, este că există și multe coronavirusuri. „Răceala comună” este de obicei fie un coronavirussau un rinovirus (de obicei acesta din urmă). Cu toate acestea, la începutul pandemiei și într-o măsură mai mică acum, oamenii s-au referit la acest virus drept coronavirus. Acest lucru este extrem de înșelător și face ca Covid-19 să pară mai unic și mai mortal decât este, ceea ce provoacă panică. Nu numai că nu este foarte unic, dar nici măcar nu este cel mai letal coronavirus. SARS și MERS, ambele sunt coronavirusuri care au fost tratate în ultimii 20 de ani sunt mult mai mortale decât Covid-19. De ce ar fi denumit coronavirus dacă nu este cel mai mortal? Desigur, decesele nu sunt singura măsură a letalității, au existat numeroase povești despre oameni care se îmbolnăvesc pentru perioade mai lungi de timp cu covid, dar acest lucru se poate întâmpla și cu diferite tipuri de gripă, se numește sindrom post viral.

Adevăruri Nedeclarate Covid 19

Există, de asemenea, lucruri precum miocardita și un caz și mai rar în care se poate întâmpla ceva nebunesc, cum ar fi paralizarea . Aceste titluri despre covid care cauzează aceste lucruri în cazuri rare îi înspăimântă pe oameni, dar din nou, gripa poate face și aceste lucruri. De vreme ce sunt rare, oamenii nu se tem de mofturi despre ei. În ceea ce privește spitalele complete, din moment ce covidul este mai mult o problemă a căminelor de îngrijire medicală decât majoritatea tulpinilor de gripă și lovește copiii mult mai puțin greu, de fapt a cauzat mai puține spitalizări decât un sezon normal de iarnă în mai multe locuri. Numărul DC a fost internat mai mulți oameni în sezonul gripal 2017/2018 în Statele Unite decât în ​​cea mai proastă perioadă de covid (aproximativ 800k spitalizări în 6 luni în acel sezon), au fost mai puține spitalizări în primele 6 luni de covid (rata de spitalizare nu nu sunt egale cu 800.000 aici). Profesorul de la Stanford, John ionniadis, unul dintre cei mai citați experți în boli infecțioase de pe pământ, a numit acest lucru „o dată în secol fiasco dovezi”în martie. Așa cum am spus mai devreme, politicienii din întreaga lume nu „urmăreau știința” așa cum ni s-a spus în mass-media, de unde știm? Simplu. Așa cum a arătat fostul reporter al NY Times Alex Berenson în cartea sa adevăruri nedeclarate, înainte de COVID-19, OMS se pregătise pentru posibilitatea unor pandemii de viruși aerieni mai mortali decât aceasta. Ce mi-au recomandat? Nimic aproape de comanda blocării / rămânerii acasă, de fapt nici măcar nu erau încrezători în lucruri de bază, cum ar fi purtarea măștii sau spălarea mâinilor . Și-au schimbat radical melodia la începutul anului 2020 fără justificare științifică.

În SUA CDCaveau și ghiduri de pandemie și, din nou, s-au pregătit pentru viruși aerieni mai mortali decât aceștia și nu au recomandat blocaje chiar și în cel mai prost scenariu imaginabil. Lucruri similare s-au întâmplat și în alte țări, multe dintre ele țări din prima lume, cu sisteme de îngrijire a sănătății chiar mai bune decât Statele Unite. În mass-media s-a dezvăluit că Norvegia , Danemarca , Italia , Rusia , toți și-au ignorat miniștrii sănătății și au mers cu blocaje care nu erau recomandate, în cazul Danemarcei, deoarece neînchiderea ar fi „nedorită din punct de vedere politic”. Marea Britanie declasatestatutul de covid, eliminându-l de pe lista „bolilor infecțioase cu consecințe ridicate” cu o zi înainte să se blocheze pe 19 martie. Cine retrogradează o letalitate a virușilor în timp ce actualizează măsurile luate împotriva sa? O altă țară cu un sistem de elită de îngrijire a sănătății, Singapore, a depășit cu mult ceea ce a fost recomandat și el. Ministerul sănătății lor nu a recomandat nimic apropiat de ceea ce făceau europenii chiar la începutul pandemiei și chiar a comandat un studiu care a ajuns în jurnalul medical lancet care nu a cerut nimic apropiat de blocarea dură pe care au ajuns-o. face. La sfârșitul lunii martie, chiar înainte ca cea mai mare parte a lumii să închidă grupul de experți al OMS privind adunările în masă, a declarat în revista medicală Lancetcă nu există suficiente dovezi pentru a închide întrunirile în masă, cum ar fi concerte sau evenimente sportive și a avertizat cu privire la posibilele efecte negative ale opririi acestor evenimente. Peste tot în lume există o mulțime de exemple de lideri politici care nu respectă propriile reguli, ceea ce este extrem de umbros ca să spunem cel puțin. De parcă ei știu adevărul, că nu suntem cu adevărat în pericol atât de mare pe cât ne spun ei că suntem. Pentru a înrăutăți lucrurile, ne-am confruntat cu viruși aerieni mult mai dăunători în istoria recentă. Anii '57 și '68 pandemiile nu sunt cu adevărat cunoscute în afara comunității medicale, dar ambele pandemii au ucis mult mai mult decât ceea ce Covid-19 are la scară globală ajustat pentru creșterea populației. În Statele Unite, care are cele mai multe decese covide totale, numărul deceselor este ușor mai mare decât în ​​'57. Dar acesta a fost un an în care viața a continuat normal, iar vârstnicii cu vârsta suficient de mare pentru a-și aminti anul nu îl discută ca pe un an pandemic. Mai mult, acele pandemii mai în vârstă au fost mult mai letale pentru copii și persoanele în vârstă de muncă, ceea ce din punct de vedere tehnic înrăutățește societatea. Toate aceste restricții sunt revoltătoare, chiar dacă le acceptați numărul de decese, lucru pe care mulți experți nu îl acceptă, deoarece puteți muri din alte cauze în timp ce aveți virusul. După cum am menționat mai devreme, experții care solicită blocarea se află într-o minoritate, și mulți dintre cei proeminenți care îi solicită public au mers înainte și înapoi sau sunt în mod clar motivați politic sau financiar. Luați de exemplu„John Snow Memo”, care solicită restricții mai dure și a fost făcut ca răspuns la „marea declarație Barrington”, care a fost semnată de mii de experți și solicită să permită viața să continue ca normal în afara caselor de bătrâni. Acest lucru a fost evident politic.

Nu pentru că au răspuns, ci pentru că, în timp ce enumerau exemple de țări care „au făcut bine”, au enumerat Japonia, care are cele mai puține restricții din orice țară din prima lume, inclusiv Suedia. Au enumerat-o lângă Noua Zeelandă, care a avut un blocaj extrem de dur, Japonia nu a făcut niciunul dintre testele de masă dorite și și-a păstrat aproape întreaga economie deschisă. Se pare că tocmai au ales o țară aleatorie cu un număr scăzut de decese și au spus „hei, fă-o așa!”. Până în prezent marea declarație Barrington a obținut mai multe semnături decât nota de zăpadă John. Aceeași greșeală exact în ceea ce privește Japonia a fost făcută recent de către Dr. Michael Osterholm T, un expert in boli infectioase de la Universitatea din Minnesota și membru al noului grup de lucru covid Joe Biden. Este unul dintre experții de top din țară și unul dintre acele cazuri deosebite despre care vorbeam. Pe 10 martie a intrat pe podcast-ul Joe Roganși a fost vizionată de milioane de oameni. În acest interviu, el a spus în esență că nu putem face nimic în legătură cu virusul, că măștile de pânză sunt inutile și că va ucide 450.000 de americani înainte de a ne da seama. aproximativ 2 săptămâni mai târziu, el a scris un Ed Ed în postul din Washington, spunând că blocările ar provoca prea multe daune și nu merită. Câteva luni mai târziu, el cerea el însuși un blocaj. Omul despre care mulți spun că este cel mai mare expert în boli infecțioase din țară, dr. Anthony Fauci, se află și el în aceeași barcă. La sfârșitul lunii martie, jurnalul de medicină din New England a publicat o lucrarede dr. Fauci, unde recomandă doar închiderea școlilor posibile, să lucreze de acasă * când este posibil * și * izolarea voluntară *.

Comparați acest lucru cu comentariile sale luni mai târziu, unde a lăudat comanda dură a șederii acasă din New York și le-a spus oamenilor să nu aibă o mulțumire normală. Ce îi determină pe toți acești medici să facă asta? În afară de motive politice sau personale, cum ar fi faptul că panica se vinde și unora le place să fie la televizor. Ar putea exista mari conflicte de interese, de exemplu cu companiile farmaceutice. Acest lucru a fost dezvăluit recent de editorul șef al revistei medicale britanice. El a spus: „Știința este suprimată pentru câștiguri politice și financiare. Covid-19 a declanșat corupția de stat la scară largă și dăunează sănătății publice ”. Ce fel de daune au făcut restricțiile covide? La nivel global, vor exista mai multe decese suplimentare cauzate de alte boli neglijate decât din cauza covidului în sine. Mai multe decese prin malarie, HIV și tuberculoză . Creșterea numărului de decese înfometate la nivel mondial va depăși, de asemenea, în mod unic, decesele covide. În prima lume, vor exista multe decese care pot fi prevenite, provenind de la lucruri precum screening-ul ratat al cancerului și o scădere imensă a donărilor de sânge. Au existat deja o mulțime de decese din cauza oamenilor care erau prea speriați pentru a solicita îngrijiredin cauza Covid-19 și a murit din cauza unui accident vascular cerebral sau a unui atac de cord. În afară de toate decesele provocate de aceste restricții, există și efectele pe termen lung ale colapsului economic fără precedent la nivel mondial. Calitatea vieții este foarte importantă și există mai multe studii care au arătat decalajul uriaș în speranța de viață între vârf și jos la un procent în locuri precum Statele Unite, atât de mulți oameni care nu erau săraci înainte de pandemie și care și-au pierdut locul de muncă, deoarece dintre acestea vor avea aproape sigur ani de viață, deoarece rămân șomeri pentru o perioadă lungă de timp. Există aproximativ 3 milioane de oameni în Statele Unite în această categorie, alături de alte 17 milioane care au devenit „nesiguri alimentare” în timpul pandemiei.

Consecinte Covid 19

Alte 135 de milioaneau au probleme alimentare și la nivel global. Depresia este, de asemenea, în creștere în întreaga lume și, de asemenea, scade calitatea vieții, precum și speranța de viață, un recent sondaj CDCa arătat că 1/4 din tinerii americani cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani s-au gândit recent la sinucidere. Închiderea multor școli și universități pentru o perioadă lungă de timp va avea efecte incalculabile asupra copiilor, adulților tineri și societății în ansamblu. Chirurgiile elective sunt mult în jos de când a început și pandemia. Acestea nu sunt intervenții chirurgicale de care poate nu este nevoie să supraviețuiești, dar sărind peste ele poate avea un efect teribil asupra calității vieții și poate chiar să te împiedice să lucrezi. În rare ocazii, adevărul poate fi găsit despre această pandemie în mass-media, dar este depășit de nebunie, pe lângă inundarea zonei, a existat și o cenzură nebună (ambele menționate în evenimentul 201 aici între 9:20 și 9 : 55). YouTube a cenzurat la un moment dat unul dintre cei mai citați oameni de știință de pe pământ, profesorul de epidemiologie din Stanford, John Ioannidis , înainte de a fi nevoit să redea videoclipul după o mulțime de plângeri. Probabil că a fost cenzurat pentru că a spus că covidul este similar cu gripa sezonieră, dar cine a angajat YouTube care este mai calificat decât el? De asemenea, YouTube a cenzurat recent fostul consilier științific șef pentru Pfizer, din nou, probabil pentru că a spus că covidul nu este atât de mortal. Facebook l-a cenzurat pe Dr. Carl Hennegan, profesor de medicină bazată pe dovezi la universitatea Oxford. Ce a facut el? Spuneți că pământul este plat? Nu, el a încercat să-și posteze articolul de pe site-ul web al spectatorului, unde citează și discută studii peer-review. Cu toată această cenzură a opiniei experților și culegerea cireșelor de către mass-media obișnuită, majoritatea oamenilor cred că restricțiile covide au salvat vieți. Adevărul este că, dacă te uiți la decese pe cap de locuitor pe țară pe site-ul web „worldometer” utilizat pe scară largă, trebuie să cobori destul de departe pentru a ajunge la o țară care nu este blocată.

Dacă aceste restricții dure ar funcționa, ar exista o anumită corelație între ele și decesele pe cap de locuitor, dar nu există. Un studiu realizat în jurnalul medical Lancet de cercetători de la universitatea din Torontoa constatat „Închiderea rapidă a frontierelor, blocarea completă și testarea pe scară largă nu au fost asociate cu mortalitatea COVID-19 la un milion de oameni” la scară globală, lucru pe care l-am putut vedea din nou doar din analiza site-ului Worldometer, a fost evident pentru o vreme. Chiar și în Statele Unite, nu există nicio corelație între restricții și decese. Dakota de Sud nu a făcut practic nimic și se clasează pe locul 9 în numărul de decese pe cap de locuitor, în timp ce New York și New Jersey au 1 și 2, cu o rată a mortalității pe cap de locuitor mult mai mare. Toate aceste înșelăciuni inteligente, minciuni, suprimarea dezbaterilor științifice și, de altfel, falsificarea de frică au avut loc din motive economice. Cele mai mari corporații și instituții financiare se îndreptau către un alt accident uriaș similar cu 08 înainte ca acest virus să sosească.Oamenii din întreaga lume nu ar fi acceptat o altă salvare gigantică a celor mai mari instituții financiare și corporații din nou în circumstanțe normale, ar apărea o criză politică. Este posibil să existe o reacție populistă de stânga din această cauză (maree roz sau mișcări în stil Corbyn).

Acum, după ce înșelăciunea a început, o restructurare totală a economiei globale care este în lucru de ani de zile poate fi urmărită rapid

Toate acele statistici despre economie se descurcă teribil, oamenii mor de foame, nu ne spun cum merge clasa conducătoare. Profiturile din Wall Streetau crescut cu peste 80% anul trecut, marile companii de tehnologie se descurcă mai bine ca niciodată, cele mai mari corporații fie nu au încetat să ruleze în timpul pandemiei, fie au fost plătite ca parte a unui program de rezervă federal care a dat celor mai mari companii din țară 500 miliarde de dolari.

Nici măcar nu li s-a cerut să păstreze locuri de muncă pentru a obține acești bani. Salvări similare au loc în întreaga lume. În plus, întreprinderile mici au fost distruse, ceea ce deschide mai multe oportunități pentru cele mai mari companii din lume, pe măsură ce concurența lor scade și cota lor de piață crește. În iunie, 3 milioane de întreprinderi mici americane au fost închise, 40% din locurile de muncă pierdute în timpul pandemiei au dispărut definitiv, modele similare pot fi observate în alte țări. Bogăția miliardară a crescut anul acesta chiar și după o prăbușire gigantică a pieței bursiere la sfârșitul iernii / primăvara devreme. La fel cum face clasa conducătoare acum, a existat o criză uriașă în 2019. Pentru a înțelege cum va deveni globală această criză și cum ar putea exista o coordonare globală în exagerarea COVID-19, trebuie să înțelegem cum lumea este rulat la nivel macro. Pentru început, există 3 puteri globale principale (noi și „democrațiile sale aliate”, China, Rusia), fiecare cu o sferă de influență, Statele Unite și minionii având de departe cea mai mare. Acesta este cel care conduce lumea fără o mână de locuri. Acest lucru nu este controversat, este știința politică principală.Și cine conduce aceste țări? Bani mari, simpli, cele mai mari companii, instituții financiare și administratori de active sunt cei care conduc spectacolul și primesc ajutor din partea guvernelor lor / a statelor de securitate națională atunci când este necesar. Scopul lor numărul unu? Fa mai mulți bani. În China, ei se pot numi comuniști, dar realitatea este că există mulți miliardari în „partidul comunist” chinez și există companii gigantice precum Alibaba cu o influență uriașă. Inegalitatea de acolo se apropie acum de nivelurile noastre, potrivit economistului Thomas Piketty , a crescut în ultimii 40 de ani, condițiile de muncă sunt și ele teribile. Ce zici de Rusia? Există și o inegalitate teribilă și în vest chiar ne ironizăm ironic pentru „oligarhi”.

SUA, cea mai mare putere mondială, este condusă și de mari corporații gigantice și miliardari. Un studiu de la Princeton din 2014 a ajuns la concluzia că SUA nu este o democrație, ci o oligarhie condusă de un grup mic de oameni bogați și puternici. Senatorul Bernie Sanders și chiar uneori Donald Trump s-ar plânge constant de puterea „donatorilor politici”. Aliații americani au niște mari corporații multinaționale, dar sunt legați de statul de securitate al SUA, iar elita SUA este investită foarte mult și în aceste companii. La fel ca Samsung sau BP. Chiar dacă aceste țări puternice precum noi și China sunt inamici din punct de vedere tehnic, există încă multe schimburi comerciale între ele (în special SUA și China), sistemele financiare dintre noi și China sunt, de asemenea, împletite în multe feluri. În această economie financiarizată / globalizată, dacă una dintre ele se prăbușește, aceasta ar putea avea un efect de domino asupra întregii lumi, așa cum sa întâmplat în 08. Majoritatea marilor bănci centrale sunt legate într-un fel, iar rezerva federală este cea mai puternică dintre toate. Acum, la criză. În loc ca datoria publică sau „războiul comercial” să provoace o criză, datoria crizei este din nou datoria corporativă, banca privată și lipsa reglementărilor. A existat o criză a împrumuturilor repo, cauzată în principal de marile 6 bănci americane care nu mai erau încrezătoare în împrumuturile reciproce sau altor instituții financiare. Odată ce sistemul atinge acest punct în Statele Unite, o criză globală nu este departe. Pam și jderele de la Wall Street de pe paradă au acoperit acest lucru mai mult decât oricine în seria lor în curs de desfășurare despre criza financiară.Ei descriu în detaliu conspirația , modul în care mass-media este complică cu tăcerea lor din septembrie 2019 până în februarie 2020, când alimentația a deschis programe de urgență pe care nu le mai deschise de la ultima criză și a cheltuit miliarde înainte ca acțiunile de îngrijire sau orice închidere legată de covid coborâșuri. Potrivit CNBC2019 a stabilit, de asemenea, un record pentru majoritatea plecărilor CEO, chiar mai mult de 08, care a fost al doilea, ei s-au referit la el ca exodul CEO. Abrogarea steagall-ului de sticlă a făcut acest lucru posibil, deoarece cele mai mari bănci comerciale au voie să facă investiții riscante cu bani de depozit. Rezerva federală este o instituție privată deținută colectiv de cele mai mari bănci și a salvat instituțiile financiare private cu miliarde de dolari pe care publicul va trebui să le plătească pe termen lung. Toate acestea fără vot, înainte ca grijile să acționeze și, pentru a înrăutăți lucrurile, l-au pus pe cel mai mare manager de active de pe pământ (blackrock) să aleagă cine va fi salvat. Rezerva federală cumpără datorii corporative și obligațiuni nedorite în direcția lor.

Congresmana Katie porter a chemat o parte din această corupție, dar nu pe toate. Ea s-a referit la hrăniți ca fiind corupți pentru relația lor cu Blackrock. Nu cred că a menționat că Blackrock îl supraveghea25 de milioane din banii președintelui Powell alimentați și 7 trilioane de active în administrare în general, înainte de a obține controlul imensului program de salvare corporativă al federațiilor. Au scris, de asemenea , programul de salvare care a ajuns să fie lansat înainte ca cineva să știe că a existat chiar o criză în august anul trecut, oamenii de la Blackrock care au autorizat salvarea erau foști bancheri centrali din unele dintre cele mai puternice țări. La fel ca ultima criză, se pare că marile bănci și super-bogații au păstrat secret un colaps care urmează. Blackrock este incredibil de puternic, deținând o parte din marile companii media și având acum câțiva foști angajați în funcții importante în noua administrație Biden. O analizade către politologi de la universitatea din Amsterdam, acum 3 ani, au arătat cum cei 3 mari manageri de active, dintre care rockul negru este cel mai mare, dețin o mare parte din America corporativă și își coordonează investițiile. De atunci au crescut mai mult ca influență. Ei se ocupă, de asemenea, de bunuri de la oameni bogați nu doar în SUA, ci și în întreaga lume și chiar au influență cu unii dușmani din noi, precum China.

Administratorii de active și miliardarii sunt, de asemenea, cei mai mari acționari ai stocurilor farmaceutice mari și au ucis vaccinurile. Vaccinuri, acesta este un subiect pe care nu l-am atins încă, multe mari corporații intenționează să solicite vaccinări pentru ca oamenii să vină în locul lor de afaceri, șansele sunt că va trebui să fiți vaccinați pentru a face o mulțime de lucruri. S-a vorbit despre încercarea de a vaccina pe toată lumea de pe pământ. Nu cred că există un complot malefic pentru a ucide miliarde de oameni sau ceva, dar cred că profiturile vaccinurilor joacă un rol în acest sens. Cred că este vorba doar de bani, în 2010, OMS a fost chemată de jurnalul medical britanic și de o organizație medicală oficială a UE pentru consilierii lor care au legături farmaceutice mari, ceea ce a dus la supraproducerea vaccinurilor pentru gripa porcină . Bill Gates, fundația sa și alți miliardari și fundațiile lor sunt mari investitori în industria farmaceutică mare și urmează să profite și din acest lucru. Unul dintre cei mai bogați oameni din lume, Warren Buffet, este, de asemenea, un mare investitor în industria farmaceutică mare, la fel și Jeff Bezos.

Postul Bezos Washington a postat câteva lucruri bune despre covid, dar, în cea mai mare parte, le-a fost frică să meargă puternic și profită în mai multe moduri de panica covidă, inclusiv vaccinul. Chiar și revista națională și revista jurnalistică din Columbiaau vorbit despre influența mare a lui Bill Gates asupra mass-media / sănătății publice și despre încasarea sa asupra pandemiei (nu doar „teoreticienii conspirației”). Șansele sunt că nu vor exista multe decese din cauza vaccinului, dar problema este cu ceva care ucide doar 0,05% dintre persoanele sub 70 de ani și care spitalizează mai puțin de 1% dintre cei care îl primesc în întreaga lume. Este necesară vaccinarea în masă? Merită riscul pentru copii chiar și cu o șansă extrem de mică de rănire? Pentru copii, este probabil mai probabil să dezvolte febră din vaccin decât din covid pe baza rezultatelor studiilor. Vechea și slaba luare este în regulă, dar toată lumea care o ia pare să fie o apucare de bani. Această publicitate constantă, demonizarea oamenilor îngrijorați de siguranța acestui nou vaccin grăbit, deoarece „anti vax” este menită să protejeze un profit de 40 miliarde de dolari pentru marea farmacie.Vicepreședintele Kamala Harris s- a îngrijorat de asta, așa că mulți experți medicali, cum ar fi fostul șef de cercetare respiratorie Pfizer Dr. Yeadon sau Dr. Sucharit Bhkadi sau profesorul Caumes.Toată această coordonare globală este posibilă prin organizații precum forumul economic mondial, cea mai mare parte a elitei lumii se întâlnește și discută viitorul chiar în fața fețelor noastre în locuri fastuoase din davos. De asemenea, prin intermediul marilor firme de administrare a activelor, care sunt conectate cu bogații din întreaga lume. Vechea zicală spune „nu lăsa niciodată o criză bună să se piardă” și se pare că asta au făcut cele mai bogate lumi. Au lansat o criză în avantajul lor, iar acum au o bună aprobare publică pentru noua lor a patra revoluție industrială sau „marea resetare” a capitalismului, unde 0,1% vor avea o strangulare și mai mare asupra lumii. Este ceva ce au avut în lucru și despre care au vorbit public, dar odată cu criza financiară procesul a fost accelerat. Fac din discuții un joc bun despre schimbările climatice, dar unele dintre cele mai mari companii petroliere fac parte din club. S-ar putea să vorbească despre un joc bun despre inegalități, să se prefacă că le pasă de asta, să facă să se simtă fraze bune de genul„Capitalismul părților interesate în loc de capitalismul acționar” , dar la sfârșitul zilei mega corporații multinaționale (și guvernele marionete care lucrează pentru ele) nu se preocupă decât de maximizarea profitului.

Previziunile lui Marx despre concurență și capitalism care duc inevitabil la monopol s-au dovedit a fi corecte, chiar înainte ca covidul din 2017 economistul Joseph Stiglitz, laureat al Premiului Nobel, să vorbească despre marea problemă a monopolului din SUA. El a spus că „a existat o creștere a puterii de piață și a concentrării câtorva firme din industrie după industrie”. Un articol din Washington Postdin mai, cu titlul „sfârșitul micilor afaceri”, a spus frumos: „De la sfârșitul anilor 1970, cota de venit a primelor 1 la sută din salariați a crescut de la 11 la sută la peste 20 la sută din venitul național. Aceste câștiguri au fost aproape exact echilibrate de pierderile dintre cele mai mici 50%. Există multe motive pentru această tendință, inclusiv concentrarea corporativă, boom-ul de capital privat și tehnologia, care ambele deplasează lucrătorii cu calificare mai mică și îmbogățește o elită cu înaltă calificare. Dar coronavirusul amplifică importanța tuturor. Pandemia ar putea comprima decenii de schimbări economice într-o chestiune de ani. „Instituțiile internaționale, precum FMI și banca mondială, vor acorda împrumuturi atât țărilor mai sărace, cât și celor mai bogate, pentru a ajuta la„ recuperarea ”din prăbușirea economică și, desigur, vor fi acordate împrumuturi pentru a ajuta la distribuirea vaccinului. Acest lucru va părea prietenos și benign, dar aproape sigur va necesita ceea ce se numește o ajustare structurală.

Aceste programe internaționale impun austeritate țărilor în conformitate cu mulți experți economici. Se știe deja că UE și alte țări ale primei lumi sunt șoimi deficitari înainte de pandemie și cel mai probabil va fi o scuză perfectă pentru a trece la o versiune și mai dură. Fostul lider laburist, Jeremy Corbyn, a declarat recent că se așteaptă ca toate aceste țări din prima lume să treacă la „austeritate dură” după ce au ridicat aceste deficite și că lumea a treia se îndreaptă spre „restructurări brutale” și ar trebui să se aștepte la un nou atac asupra sectorului lor public. (10:45 aici) Președintele Belarus , o țară care nu a autoblocare, a declarat că FMI le -a spus că ar da doar le asistență în cazul în care blocat. Șeful FMI nu a negat cu adevărat acest lucru, a spus că le-a spus că trebuie să respecte ordinele OMS, dar OMS a trecut la o politică de blocare în primăvară. Deci, acesta este practic șantaj, în economia globalizată de astăzi, chiar și numai blocarea Chinei ar fi provocat o recesiune care ar necesita un stimul pentru majoritatea țărilor. Supravegherea este un alt lucru pe care mulți au devenit paranoici și, pe bună dreptate, dar chiar și atunci acesta este doar un proces în curs de încărcare turbo. Acesta este următorul pas în evoluția supravegherii pe care imperiul o folosește de la început, a scris istoricul Alfred McCoymulte despre acest proces care se desfășoară de peste o sută de ani. Desigur, există și scurgerile Snowden care au expus gigantica stare modernă de supraveghere. Liberilor și stângașilor care de obicei plâng toată ziua despre „extrema dreaptă” nu li se pare deloc ciudat faptul că orbanul din Ungaria, bibi în Israel, modi în India, dictatorii sauditi și din golf, și duterte în Filipine au mers tot timpul și a acceptat blocaje dure în numele sănătății publice la un moment dat sau altul? Guvernanții Gop din SUA care nu au susținut extinderea simplă Medicaid în Obamacare, brusc, au grijă de sănătatea publică și și-au închis locuitorii în interior din cauza asta? Acest lucru este absurd, desigur că nu, ci doar ajută la urmărirea mai multor profituri pentru marii lor donatori corporativi și prietenii lor miliardari. De fapt, Bolsonaro, în Brazilia, a fost probabil singurul lider de extremă dreapta care nu a fost închis profesionist și chiar și în Brazilia zonele locale încă se închideau oricum.

În multe locuri oamenii au fost obligați să poarte măști, chiar dacă a fost considerată o problemă discutabilă. În unele țări din Asia de Est au fost recomandate măști în timpul sezonului gripal, în majoritatea celorlalte locuri nu erau, nici OMS nu le recomanda tuturor pentru sezonul gripal.Profesorii de medicină din Oxford au declarat că nu există suficiente dovezi care să spună în niciun fel și problema a fost politizată. Ei bine, de ce dezbaterea eficienței măștilor a făcut ca o rudă să spună că pământul este plat? Unii par să creadă că este un fel de tactică psihologică a oamenilor la putere și poate că este posibil. Nu mă pot abține, dar mă gândesc la bani, totuși, piața de mască de unică folosință a trecut de la sub 1 miliard de dolari până la începutul anului 2020 la peste 166 miliarde până la sfârșitul anului 2020, cu siguranță există grupuri de oameni bogați care au încasat mania măștii. Dr. Fauci și Dr. Osterholm, pe care i-am menționat mai devreme, amândoi au spus separat că măștile sunt inutile în martie și au trecut la câteva luni mai târziu. Fauci a recunoscut că a mințit în martie pentru a opri lipsa de mască. Mulți alți medici din întreaga lume au făcut lucruri similare. Chiar dacă acest virus nu a fost conceput și scos din laborator intenționat sau accidental, ambele sunt foarte posibile, așa cum a scris Sam Husseini în salon, aceasta este mama tuturor conspirațiilor. Chiar și în cel mai benign scenariu în care virusul a sărit în oameni în mod natural, această înșelătorie globală este încă o crimă împotriva umanității care face ca armele de distrugere în masă să arate ușor în comparație. Ar trebui să începem să-l numim „virusul distrugerii în masă”. Nu-mi amintesc exact unde am auzit prima dată fraza, dar este un nume potrivit pentru aceasta. Acum diferența este că, în loc să ne prefacem că luptăm împotriva terorismului, avem lideri din întreaga lume care pretind că le pasă de sănătatea publică. Acesta este un război de clasă care a început cu o crestătură, a trecut de la convențional la nuclear. Mulți oameni și-au dat seama că sunt mințiți, problema este că nu își pot pune degetul exact de ce, așa că ajungem cu un conspiracism nebun. Tot ce s-a întâmplat nu este așa că cei mai puternici oameni pot avea mai multă putere doar de dragul ei și, desigur, majoritatea oamenilor nu vor accepta această teorie, este ridicol. Lipsa analizei economice în cercurile conspirative covide provine probabil din faptul că în vest majoritatea oamenilor împotriva restricțiilor covide sunt libertari și, evident, nu vor da vina pe capitalism sau nici măcar nu înțeleg că asta a cauzat toate acestea. De aceea, aveți idioți care numesc blocajele covide „comunism”, deoarece pentru mulți libertarieni orice nu le place este comunist, chiar dacă este făcut de corporații de mai multe miliarde de dolari. Acestea fiind spuse, cred că persoana care crede în conspirații 5g sau este obsedată de Bill Gates (este evident extrem de puternic, dar el nu a început această nebunie de unul singur) este mai rezonabil decât persoana perfect sănătoasă care se încuie în interiorul casei lor și este speriată de moarte de covid. Cel puțin pot vedea că ceva nu este în regulă și sunt dispuși să lupte pentru drepturile lor de bază. Pentru mine, cel mai trist lucru pe care îl văd sunt de stânga, considerându-l axiomatic că blocajele funcționează, chiar dacă nu, și că îi fac rău pe cei bogați când, de fapt, fac contrariul.

Sau ce zici de oamenii obsedați de culoare spun lucruri precum covidul ucide negrii mai des decât oamenii albi, de parcă un virus respirator poate fi rasist și de parcă ar exista doar negri și albi în SUA (africanii negri au murit mai puțin pe cap de locuitor decât europeni albi). Există mai mult o corelație între Cel puțin pot vedea că ceva nu este în regulă și sunt dispuși să lupte pentru drepturile lor de bază. Pentru mine, cel mai trist lucru pe care îl văd sunt de stânga, considerându-l axiomatic că blocajele funcționează, chiar dacă nu, și că îi fac rău pe cei bogați când, de fapt, fac contrariul. Sau ce zici de oamenii obsedați de rasă care spun lucruri precum covidul ucide negrii mai des decât oamenii albi, de parcă un virus respirator poate fi rasist și de parcă ar exista doar negri și albi în SUA (africanii negri au murit mai puțin pe cap de locuitor decât europeni albi). Există mai mult o corelație între Cel puțin pot vedea că ceva nu este în regulă și sunt dispuși să lupte pentru drepturile lor de bază. Pentru mine, cel mai trist lucru pe care îl văd sunt de stânga, considerându-l axiomatic că blocajele funcționează, chiar dacă nu, și că îi fac rău pe cei bogați când, de fapt, fac contrariul. Sau ce zici de oamenii obsedați de rasă care spun lucruri precum covidul ucide negrii mai des decât oamenii albi, de parcă un virus respirator poate fi rasist și de parcă ar exista doar negri și albi în SUA (africanii negri au murit mai puțin pe cap de locuitor decât europeni albi). Există mai mult o corelație între Sau ce zici de oamenii obsedați de rasă care spun lucruri precum covidul ucide negrii mai des decât oamenii albi, de parcă un virus respirator poate fi rasist și de parcă ar exista doar negri și albi în SUA (africanii negri au murit mai puțin pe cap de locuitor decât europeni albi). Există mai mult o corelație între Sau ce zici de oamenii obsedați de rasă care spun lucruri precum covidul ucide negrii mai des decât oamenii albi, de parcă un virus respirator poate fi rasist și de parcă ar exista doar negri și albi în SUA (africanii negri au murit mai puțin pe cap de locuitor decât europeni albi).

Există mai mult o corelație între obezitate și decesele covide decât rasism, iar țările mai bogate la nivel global, precum SUA, au mai multă obezitate, dar la nivel de țară este săracul american care este mai probabil să fie obez, iar americanii negri sunt disproporționat de săraci. Se pare că acești profesioniști inteligenti numesc „covidiot” pe toți cei care nu sunt speriați de moartea acestui virus sunt cei mai mari idioți dintre toți.

Minciuni Covid-19 Consecinte Covid-19 Concluzii Privind Pandemia Covid-19

0 Comments

Join Conversation