09 Apr
Stop Pierderi In Comertul Actual

Stop pierderi in comertul actual

Următoarele sunt dintre cele mai semnificative greșeli pe care le fac majoritatea comercianților noi. Nu știu când să renunțe. Majoritatea comercianților noi încep să tranzacționeze cu ideea că, cu doar câțiva indicatori, vor începe imediat să câștige bani.

Cu toate acestea, câteva zile sau săptămâni de tranzacționare consecventă nu fac pe nimeni milionar. În primele câteva luni, traderul nu face niciun ban. Nici o cantitate de indicatori sau alte trucuri nu funcționează dacă comerciantul nu știe când să renunțe.

Traderul începător trebuie să înțeleagă că majoritatea indicatorilor, atunci când sunt luați în ansamblu, nu înseamnă nimic. Persoana care crede altfel este foarte probabil să fie foarte dezamăgită. În primele câteva luni, ei cred că indicatorii sunt cheia succesului. Traderul începător trebuie să renunțe după ce a câștigat doar câteva sute de dolari. În acest caz, câteva sute de dolari vor însemna ceva. O mie de dolari sau mai mult este foarte rar.

Pentru a câștiga rapid mii de dolari, trebuie să tranzacționați pe piață în fiecare zi. De fapt, trebuie să poți face câteva puncte și să te înșeli de cele mai multe ori. Pentru a câștiga câteva mii de dolari și pentru a avea dreptate de cele mai multe ori, trebuie să vă aflați într-o piață cu multă click aici: Volatilitate si vezi ce inseamnă, o piață cu multă mișcare și trebuie să puteți anticipa o parte din mișcare și să mergeți aceasta. Volatilitatea pe piață este cea care permite câtorva semnale să însemne ceva și permite câtorva indicatori să însemne ceva. Dar, de asemenea, permite mai multor indicatori să nu însemne nimic.

Alta greșeala se bazează pe stilul de tranzacționare și nu pe indicatori. Unii comercianți noi fac acest lucru, dar este greșeala obișnuită. Ei cred că indicatorii și stilul de tranzacționare sunt corelate. Ei cred că, dacă vor instala un indicator, vor putea prezice piața. Greșit! Există stiluri și indicatori de tranzacționare. Noii traderi ar trebui să se concentreze pe indicatori în timp ce învață corzile ringului. Accentul lor ar trebui să fie pus pe indicatori și nu pe stilul de tranzacționare. Dar chiar și după ce au un indicator, trebuie să înțeleagă mecanismele de bază ale indicatorilor. Indicatorii nu ar trebui să fie sfârșitul unei căutări, ci începutul. Ei trebuie să înțeleagă modul în care funcționează indicatorii și de ce funcționează indicatorii. De asemenea, trebuie să tranzacționeze anumiți indicatori în timp ce utilizează alți indicatori pentru a-și acoperi poziția. Accentul lor ar trebui să fie pe învățarea indicatorilor și nu pe instalarea și personalizarea acestora.

Există multe alte greșeli pe care un comerciant le poate face, dar acestea sunt cele mai frecvente. Acestea sunt greșelile pe care le fac majoritatea comercianților noi. Dacă vrei să înveți piața, dacă vrei să înveți să tranzacționezi, dacă vrei să afli ce înseamnă indicatorii, dacă vrei să afli ce semnale trebuie să cauți, dacă vrei să înveți când să iei o poziție, dacă doriți să învățați cum să utilizați o platformă de tranzacționare și toate regulile care sunt asociate cu aceasta si apoi va ganditi la a intra pe piață.

Educația comercială nu ar trebui să fie ceva de care ar trebui să se îngrijoreze un nou comerciant. Dacă vă gândiți la asta, toți comercianții noi cred că vor ști totul despre piață. Aceasta este o greșeală foarte mare. Comercianții care au succes au făcut o educație de acest fel și asta nu ar trebui să fie o surpriză. Piața trebuie înțeleasă și stăpânită. Dacă pur și simplu săriți fără antrenamentul adecvat, atunci veți suferi o formă de eșec foarte repede.

Dacă doriți să învățați să faceți comerț, atunci nu căutați o educație pe piață. Acesta este ultimul lucru pe care ar trebui să-l faci. Căutați la un broker sau chiar la un curs. Apoi începi antrenamentul. Nu este o „educație” dacă nu aveți instrumentele adecvate pentru a lucra. De aceea creăm materiale de educație pentru noi antreprenori. Vă oferim instrumentele și apoi vă învățăm cum să le utilizați prin psihologia piețelor. Odată ce înțelegeți acest lucru, atunci sunteți gata să tranzacționați.

Aveți o mentalitate de tranzacționare?

Unora le este greu să se gândească la o tendință de perspectivă. În schimb, preferă să vadă piața ca pe un loc pentru a obține profituri rapide și pentru a elimina tendința. Aceasta este o greșeală.

Pe piețele financiare actuale, unde piețele sunt deschise 24 de ore pe zi, unii comercianți aleg să tranzacționeze tendințe pe termen lung. Acest lucru nu se face întotdeauna, dar trebuie făcut mai des. Aș spune că acest lucru devine din ce în ce mai frecvent pe piețele actuale. Deci, de ce acest lucru nu se face mai mult? Motivul principal este natura psihologică a tranzacționării. Este o afacere foarte competitivă, iar tranzacționarea tendințelor pe termen lung este mai dificilă decât tranzacționarea tendințelor pe termen scurt.

Când ne uităm la tendințele pe termen lung, acestea sunt foarte greu de citit. Nu este faptul că intervalul de timp mai mic nu este de neînțeles, ci că este greu de stabilit unde se termină o tendință și începe alta. Acest lucru este valabil mai ales dacă piața este în tendințe ascendente. Este într-adevăr ca și cum ai privi o imagine și ai încerca să determini încotro se îndreaptă imaginea.

Acum, este adevărat că pe o piață există perioade de timp în care este foarte ușor să citești o piață. Aceasta este cunoscută sub numele de piață în tendințe. Dar pe piețele actuale, când piața este în tendințe descendente, acest lucru este rar. De ce este asta? Deoarece bariera psihologică a imposibilității de a câștiga bani atunci când piața evoluează în jos este foarte mare. Majoritatea traderilor tind să nu încerce să tranzacționeze pe termen lung. Pur și simplu nu sunt pregătiți psihologic pentru asta.

Ceea ce trebuie făcut este să te forțezi să fii pe piață în fiecare zi. Să te împingi să fii pe piață în aer liber. Pentru a face tranzacții atunci când piața se mișcă lateral și pentru a evita tranzacțiile atunci când piața se mișcă lateral și încearcă să intre în aer liber. Și, mai ales, să rămâi concentrat pe obiectivul final al jocului, nu pe cum merge.

Acest lucru ar trebui să vă ajute să înțelegeți psihologia tranzacționării. Rămâneți concentrat asupra obiectivului final al jocului și vă veți descurca bine.

sfaturi tranzacționare sfaturi tranzacționare 2021 Stop pierderi in comertul actual greșeli pe care le fac majoritatea comercianților noi greșelile comercianților noi mentalitate de tranzacționare

0 Comments

Join Conversation