Alpha BioTec De La AdmDent

Category: Stomatologie, Doctori, Locatii Alpha BioTec de la AdmDent

Alpha-Bio-Tec Alpha-Bio-Tec de la AdmDent

Cautati sistemul Alpha Bio-Tec? La noi gasiti cel mai bun sistem Alpha Bio-Tec la cel mai satisfacator pret.

Sunteti in cautarea unui sistem Alpha Bio Tec de la AdmDent? La noi gasiti cel mai bun sistem Alpha-Bio-Tec la cel mai satisfacator pret. Sistemele de implant al sistemelor Alpha-Bio-Tec de la AdmDentsunt concepute și dezvoltate cu simplitate, calitate și ușurință în utilizare.

Portofoliul nostru acoperă toate cazurile clinice, de la cele mai simple până la cele mai complexe, astfel încât fiecare medic să găsească implantul precis și cel mai convenabil pentru a lucra cu. Alpha Bio Tec de la AdmDent dezvoltă și produce soluții dentare concentrându-se pe domeniul implanturilor și protezelor. Oferă sisteme de implanturi și părți protetice, suprafețe implantate, instrumente chirurgicale și sisteme de atașare pentru suprasolicitare. Compania deține, de asemenea, un centru de instruire și educație care oferă medicilor stomatologi și tehnicienilor instrumente pentru a intra în domeniul implantului stomatologie și reabilitare dentară și a avansa în ea. Alpha-Bio-Tec de la AdmDent a anunțat lansarea globală a unui nou design, dintr-o singură piesă, pentru sistemul său de restaurare AlphaUniverse Multi Unit.

Sistemul de restaurare AlphaUniverse Multi Unit este destinat utilizării în diferite proceduri clinice în zonele maxilare și mandibule pentru edentul parțial sau complet. Sistemul permite restaurarea cu șurub a unor implanturi drepte sau înclinate. Implanturile fabricate de Alpha-Bio-Tec pot fi integrate în mod natural în gură și pot reduce perioada de colectare a recuperării. Aceste implanturi sunt extrem de durabile și de lungă durată. Specialitatea acestor implanturi este că acestea sunt supuse unei proceduri foarte complexe care ajută la capacitatea implanturilor de a se lega bine cu osul.

Aceasta se numește osseointegrație. Toate produsele produse de Alpha-Bio sunt de o calitate superioară și respectă standardele internaționale. Toate implanturile au o garanție pe viață. Un avantaj suplimentar pentru pacienți este acela că dacă orice implant este găsit defect, este respins, devine contaminat sau fracturat, implantul este înlocuit imediat. mplanturile de Alpha-Bio sunt potrivite pentru fiecare tip de os și sunt preparate în diferite diametre și lungimi. Ele asigură o mare atenție în timpul procedurii chirurgicale, de la cele simple până la procedurile complexe.