Balta Fulga Caramizi

Category: Pescuit, Lacuri, Balti Balta Fulga Caramizi

Balta Fulga Caramizi Fulga Pescuit Balti Prahova

Poti alege intre o partida de 2 sau 3 zile pe o balta frumoasa care ti permite o evadare cu adevarat reusita in natura si aproape de capturi mari.

Balta Fulga Cărămizi este situată in satul Fulga județul Prahova. Imediat după stația peco Petrom Fulga se face intrarea către balta. Pescuit recomandat Crap și Caras dar și ten de dimensiuni mari.

Balta este de o frumusețe mirifică și este permis și pescuitul nocturn. Prețul unei partide de 24 ore este 100 roni și este achitat in urma unui bon care ti-l va aduce un administrator al bălții personal. Oamenii din administrația balotii sunt oameni ok din toate punctele de vedere. Nu ar trebui să-ți faci griji dacă te prinde ploaia sau sunt alte fenomene care indirect pot strica o partida de pescuit.

Este o balta care o recomand cu incredere oricărui pescar de crap care dorește o evadare în natură și nu numai șanse mari de a avea o captura minunată. Este una din cele mai bune bălți din județul Prahova și nu numai, aici observand mereu mașini de Dambovita, Buzau si București. Popularea se face in fiecare an cu crap de dimensiuni intre 1 kg și 2 kg balta avand unele locuri unde orice fel de pescuit este imposibil și acolo de foarte mulți ani au rămas adevarati monstri.

Nu o singura data am avut surpriza sa mă lupt cu un peste pe care in final nu am putut sal dau afara. Este singura balta din România care mi-a adus acest cadou pe care orice pescar cred ca ar vrea sa l cunoasca. Localnicii spun ca poate fi ten sărit de 20 kg iar crap romanesc și mai mare.

O caracteristică a crapului de Fulga Cărămizi este ca nu este la fel ca orice crap de balta. Mă refer la forma aceea plata caracteristică crapului staționar intalnite pe majoritatea baltilor din Romania. Crapul din balta Fulga Caramizi are aceeași formă ca acel frumos crap pe care numai in Delta Dunarii il mai găsești. Crapul sportiv de dunăre forma ascutita si foarte bătăios.