Cazare Predeal La Cele Mai Bune Standarde

Category: Hotel, Cazare, Pensiuni Cazare Predeal La Cele Mai Bune Standarde

Cazare Predeal Cazare in Predeal Pensiune Predeal

Pensiunea Casa Dunarea ofera cayare in Predeal la cele mai bune standarde EU. Cazare Predeal de calitate este deviza pensiunii! Recomandam cu drag!

Pensiunea Casa Dunarea ofera conditii de cazare Predeal la cele mai competitive preturi dupa piata oferind in schimb servicii de prima clasa. Pensiunea este formata din 11 unitati de cazare diferite pentru toate gusturile. Camerele noastre, inclusiv vila care este oferita la fel pentru cazare sunt personalizate intrun stil propriu. Organizam petreceri de vis intru cadru minunat situat in Muntii Carpati in apropierea Brasovului.

Casa Dunarea este una dintre cele mai de lux pensiuni de pe Valea Prahovei oferind celor care aleg pensiunea noastra ca si cazare in Predeal pentru un sejur sau o intalnire de afaceri locul care sigur va imbunatati starea de bine pentru oricine. Orice iubitor de natura recomanda Pensiunea Casa Dunarea daca doreste cea mai buna cazare in Predeal.

Pensiunea se afla in apropierea Telecabinei de schi din Predeal accesul find facut printr un minunat cadru natural de munte. In interiorul pensiunii gasiti servicii de cea mai buna calitate, dotari care sigur vor oferi momentelor petrecute aici un aer regal. Camerele de cazare inclusiv vila sunt echipate cu TV LCD. Wifi si full comfortabile din punct de vedere al comfortului.

Alege pensiunea noastra in cazul in care doresti sa stai cazat in Predeal, sa respiri aer curat in preajma Carpatilor, sa stai in verdele natural oferit de brazii care imprejmuiesc locatia noastra. Alege pensiunea noastra pentru cel mai sanatos sejur in Predeal! Oferim o cazare Predeal la cele mai ridicate standarde si preturi competitive.