Centru Frezare CAD CAM

Category: Outlet, Produse Outlet Centru Frezare CAD CAM

centru frezare cad cam

Admdent dispune de centru frezare cad cam de inalta calitate, la preturi competitive.

Laboratorul nostru dispune de centru frezare cad cam si execută substructuri din oxid de zirconiu pentru punţi dentare întinse (până la 14 elemente).

Oferim acest serviciu oricărui laborator dentar interesat de servicii romanesti de excelenta. Pentru cabinetele de stomatologie oferim întreaga gamă de lucrări fixe şi mobile. Laboratorul dentar Admdent dispune de un centru frezare CAD CAM ZirkonZahn M5 2014, performant și la curent cu cele mai recente evoluții tehnice. Cu ajutorul acestui centru frezare cad cam, realizăm o gamă complexă de lucrări protetice dentare, de un înalt nivel de precizie și complexitate, restaurări protetice cu un design personalizat fiecărui caz clinic în parte.

Materialele pe care le folosim pentru realizarea lucrărilor protetice dentare sunt de o calitate superioară. În Centru frezare CAD CAM, folosim materiale și soft personalizat, o inovație si o strategie de succes în domeniul tehnicii dentare, care transformă întregul proces de creație într-un mix de precizie, funcționalitate, unicitate și măiestrie. Admdent utilizeaza aparatura medicala stomatologica de ultima generatie. Astfel, cele 2 scanere performante, sistemul CAD-CAM de mare capacitate, laserul dentar, materiale de cea mai buna calitate, garanteaza un nivel inalt de calitate a lucrarilor executate.