Feon Cu Tratament De La Hair

Category: Magazine, Produse Feon cu Tratament de la 4hair

feon cu tratament

La noi gasesti feon cu tratament profesional, la cele mai competitive preturi. Comanda acum un feon cu tratament pentru dotarea salonului dvs.

Recomandam feon cu tratament, deoarece trateaza parul si reduce timpul de uscare la jumatate, comparativ cu un uscator de marca obisnuit. Este eficient energetic si lasa parul într-o stare sanatoasa.

Tratamentele realizate cu ajutorul acestui feon cu tratament reprezinta o noutate absoluta in industria de infrumusetare prin sistemul de realizare al tratamentului care este foarte practic si cu maxima eficienta. Acest feon cu tratament Collexia are la baza un sistem patentat DUAL-FAN care dubleaza volumul fluxului de aer si reduce consumul de energie electrica, datorita celor doua turbine astfel incat motorul feonului este mai putin solicitat, rezistand mai mult in timp fata de un uscator clasic.

Acest tratament aduce o inovatie si in tratarea parului: este singurul feon cu tratament al parului, cu fiole care nu necesita spalarea parului dupa tratament. Tratamentele Collexia pot fi folosite pentru a repara parul tratat chimic, parul deteriorat de caldura sau in urma expunerii la soare, usor pentru a mentine culoarea firului de par, pentru a conferii luciu si pentru a mentine stralucirea parului.