Masini De Frezat Stomatologie De La AdmDent

Category: Stomatologie, Doctori, Locatii Masini de Frezat - Stomatologie de la AdmDent

masini de frezat stomatologie masini frezat stomatologie

Comanda acum masini de frezat stomatologie, la cele mai competitive preturi, pentru dotarea cabinetului stomatologic

Oferim o gama variata de produse si echipamente, precum masini de frezat stomatologie, la cele mai bune preturi, pentru dotari cabinete stomatologie. Masina de frezat este sistemul care executa frezarea blocurilor de zirconiu conform informatiilor primite de la computer.

Foloseste freze speciale cu o precizie desavarsita. Avem masini de frezat stomatologie concepute pentru producția de componente protetice de mare precizie. Aceste masini de frezat stomatologie pot fi integrate cu succes in orice sistem de producție CAD CAM deschis! Alege o masina de frezat, conceputa pentru lucrari de mare precizie care conferă laboratoarelor posibilitatea de realizare a celor mai complexe lucrări protetice, fara compromisuri.

CAD/CAM ARUM 5X-300 fascineaza cu sistemul sau de productie multifunctionala si este destinat pentru laboratoarele in care frezeaza de metal joaca un rol important. Laboratoarele care au nevoie de un aparat foarte eficient cu 5 axe de procesare vor gasi varianta lor ideala de centru de productie cu CAD/CAM ARUM 5X-300. Recomandam masini de frezat stomatologie CAD/CAM ARUM 5X-300 de inalta productivitate, proiectate sa frezeze uscat si umed in 5 axe simultane toate materialele importante utilizate la fabricarea dispozitivelor dentare.

Masini Frezat Stomatologie de la AdmDent

Alege o masina de frezat, conceputa pentru lucrari de mare precizie care conferă laboratoarelor posibilitatea de realizare a celor mai complexe lucrări protetice, fara compromisuri. CAD/CAM ARUM 5X-300 este ideală pentru tehnicienii dentari care doresc un sistem fiabil, cu cerințe minime de mentenanță.