Placa De Par Profesionala La Cele Mai Bune Preturi

Category: Magazine, Produse Placa de Par Profesionala La Cele Mai Bune Preturi

placa de par profesionala placi de par profesionale placa de par placi de par

Va oferim o gama variată de produse pentru dotari saloane precum placa de par profesionala. Creata pentru toate tipurile de păr uscat, placa de par Corioliss Professional C1 Ceramic Turmalina Grey combină ingredientele naturale hrănitoare cu proteine reparative și aminoacizi pentru a oferi umiditate intensă și rezistență a firelor deteriorate.

Profita de cele mai bune oferte de plăci pentru par, placi profesionale la cele mai competitive prețuri. Recomandăm Placa de par Corioliss Professional C1 Ceramic Turmalina Grey.

Placa dedicata parului si prezentată în magazinul tratamentelor de par din România 4Hair.ro este o placă care folosește ultima tehnologie în avantajul său avand o aparitie revoluționară în piața de peste ocean in 2015. Este o placă special creată pentru indreptarea părului si bucle perfecte. Poate fi utilizată pe toate tipurile de păr inclusiv cel gros, sticlos si aspru, datorită aliajului din ceramica turmalina care permite plăcii sa alunece cu usurinta peste par pentru a produce rezultate netede dintr-o singura trecere.

Calitate Sustinută de Ultima Tehnologie

Placa de păr din ceramica turmalina are proprietatea de a incalzii mai repede parul, prin urmare nu trebuie folosită placa pe o perioadă lungă, acest model de placă produce ioni negativi, ce îi neutralizeaza pe cei pozitivi din atmosfera, ca și rezultat se elimina efectul de par electrizat. Turmalina este un cristal semipretios, care este sfaramat si adaugat in materialul principal (ceramica).

În plus, dacă părul tău este tratat, complexul anti decolorare ajută de fapt să păstreze aspectele proaspete mai mult timp. Cel mai bun aspect despre aceasta placa, în timp ce formula este atât de hidratantă, este suficient de ușoară pentru a nu usca rădăcinile. C1 Ceramica Turmalin este o placa profesionala, oferind un sistem de încălzire rapid, uniform și menține temperatura la care este setată cu mai puține fluctuații , ceea ce ajuta la îndreptarea rapidă a părului.Este recomandata pentru firul de par gros, aspru și sticlos. Este una dintre acele formule pe care le poți simți lucrând din momentul în care o folosești. În câteva săptămâni veți observa o îmbunătățire semnificativă a texturii părului.