Placa De Par Profesionala La Cele Mai Bune Preturi

Category: Cumparaturi Online, Magazine Online, Oferte Placa de par profesionala La Cele Mai Bune Preturi

placa de par profesionala placi de par profesionale placa de par placi de par

Va oferim o gama variata de produse pentru dotari saloane precum placa de par profesionala.

Profita de cele mai bune oferte de placi pentru par, placi profesionale la cele mai competitive preturi. Recomandam Placa de par Corioliss Professional C1 Ceramic-Turmalina Grey.

Este o placa special creata pentru indreptarea parului si bucle perfecte. Poate fi utilizata pe toate tipurile de par inclusiv cel gros, sticlos si aspru, datorita aliajului din ceramic-turmalina care permite placii sa alunece cu usurinta peste par pentru a produce rezultate netede dintr-o singura trecere.

Placa de par din ceramic-turmalina are proprietatea de a incalzii mai repede parul, prin urmare nu trebuie folosita placa pe o perioada lunga, acest model de placa produce ioni negativi, ce ii neutralizeaza pe cei pozitivi din atmosfera, ca si rezultat se elimina efectul de par electrizat. Turmalina este un cristal semipretios, care este sfaramat si adaugat in materialul principal (ceramica).

C1 Ceramic-Turmalin este o placa profesionala, oferind un sistem de incalzire rapid, uniform si mentine temperatura la care este setata cu mai putine fluctuatii , ceea ce ajuta la indreptarea rapida a parului.Este recomandata pentru firul de par gros,aspru si sticlos