Scanner D Stomatologic

Category: Stomatologie, Doctori, Locatii Scanner 3D Stomatologic de la AdmDent

scanner 3d stomatologic

Cauti un scanner 3D stomatologic? Comanda acum un scanner 3d stomatologic, la cel mai satisfacator pret.

Admdent.ro dispune de o gama variata de aparatura, precum scanner 3d stomatologic, la cele mai inalte nivele de performanta. Scannere stomatologice de ultima generatie. Acest scanner 3D stomatologic inregistrează o serie de instantanee din cavitatea orală a pacientului. Alege un scanner de la admdent si vei avea garantia calitatii!

Scanerele noastre 3D comercialzate de AdmDent sunt scannere de ultima genaratie care vor transmite datele unui computer și contopite sub forma unei amprente digitale. Cu ajutorul unui scanner 3D stomatologic reducem timpul pe scaun al pacientului atat pentru diagnostic, cat și pentru alte proceduri premergatoare unui tratament, precum amprentele dentare. Astfel, medicul se dedică complet actului medical, amprentele digitale sunt transferate in computer iar pacientul beneficiază de o experiență non-invazivă și relaxantă.

Un Scanner 3D stomatologic transmite in mod automat nuanța de alb a dinților, de aceea medicul are posibilitatea de a evidenția anumite zone și de a le transmite digital către laborator o dată cu amprenta. Culorile naturale ale țesuturilor, dinților, alte lucrări dentare realizate și tipul de material folosit ne oferă incă o dată posibilitatea de a valida un diagnostic și de a ghida tratamentul in directia corectă pentru pacient.

Va recomandam cu incredere produsele comercializate de Admdent.ro fiind unul din cei mai mari importatori de utilaje si materiale medicale din Romania, utilaje stomatologice de la cei mai mari producatori din lume.