Scannere D

Category: Stomatologie, Doctori, Locatii Scannere 3D de la AdmDent

scannere 3d scannere 3D laborator

Esti in cautare de scannere 3d pentru dotarea cabinetului stomatologic? Aici gasesti cele mai bune scannere 3D, la cele mai competitive preturi.

Cauti scannere 3d? Nu mai cauta deloc. La noi gasesti cele mai profesionale scannere 3D, la cele mai competitive preturi dupa piata. Aceste scannere 3D sunt cea mai nouă tehnologie din cabinetul medicului dentist.

Pana in prezent cele mai dese intalnite scannere 3D erau cele de laborator, dar, care necesita amprentare clasica si turnarea unui model de ghips. Cu ajutorul unor scannere 3D reducem timpul pe scaun al pacientului atât pentru diagnostic, cât și pentru alte proceduri premergatoare unui tratament, precum amprentele dentare.

Astfel, medicul se dedică complet actului medical, amprentele digitale sunt transferate în computer, iar pacientul beneficiază de o experiență relaxantă. În plus, acest tip de scanner intraoral digital vine cu beneficiul extraordinar al simulării 3D în culorile reale ale dinților și țesuturilor pacienților, astfel încat rezultatul tratamentului devine predictibil și elimină eroarea umană aproape complet.

Pentru domeniul ortopediei si proteticii, aceste scannere sunt deja utilizate in cateva tari pentru realizarea protezelor si dispozitive ortopedice de inalta precizie, perfect adaptate la conformatia fiecarui pacient. Scannerele 3D de la AdmDent fiin cea mai buna alegere de pe piata romaneasca.