Baltă cu Crap Recomandată în Prahova – Balta La Moară Sălciile

Cum se prind trofeele în Balta La Moară Sălciile?

ADDRESS & CONTACT


Adresa

Balta La Moară, Sălciile

GPS

44.815393370569, 26.48889541626

Telefon


OPENING HOURS

CLAIM LISTING


Is info on this listing outdated? Are you owner of this business? Register and claim it now.

Balta La Moară Salciile este una dintre recomandarile redacției noastre pentru a prinde pești memorabili în apropierea orașului Ploiești, București, Buzau, Târgoviște etc.
Căutați unele dintre cele mai recomandate locuri de pescuit în apropierea orașului Ploiești, București, Buzău, Târgoviște?

Balta La Moară Sălciile este un loc ideal pentru partide memorabile. Un loc curat si ideal pentru o excursie în natură și pentru a prinde câteva trofee. În acest articol, vă vom prezenta Balta La Moară Salciile unde puteți găsi crap cu adevărat mare și veți afla mai multe detalii despre aceste locuri bune de pescuit în 2023.

Prahova, un județ situat în regiunea Muntenia din România, oferă o varietate de opțiuni pentru pescarii pasionați în căutarea unei bune partide de pescuit. Una dintre cele mai căutate specii de pești în zonă este crapul. Dacă sunteți în căutarea unei bălti în Prahova, unde puteți prinde exemplare mari de crap, cu siguranță există mai multe opțiuni interesante care vă vor satisface dorința de a vă petrece timpul liber.

Cauți un loc pentru a prinde pești memorabili?

Nu căutați mai departe decât Baltalamoarasalcille.com. Site-ul lansat de curând este dedicat pentru a ajuta entuziaștii să găsească cele mai bune locuri de pescuit în apropierea orasului Ploiești, București, Buzău, Târgoviște…etc.  Citim comentariile altor pescari și folosim aceste informații pentru a recomanda locuri care au fost prinse și îndrăgite de alții. Deci, indiferent dacă ești începător sau expert, poți avea încredere în noi pentru a te îndruma în direcția corectă.

Au fost obținute deja peste 50 de recorduri în ceea ce privește dimensiunile și speciile prinse. Acest lac are o suprafață de peste 5000 de metri pătrați și este un loc ideal pentru relaxare, petrecerea timpului liber și prinderea câteva trofee.

Pescuit Crap

Cum ajungi la Balta La Moară Sălciile?

Balta La Moară, situată în Sălciile, Prahova, este un loc popular pentru pescuit în zonă. Dacă doriți să ajungeți la această balta pentru o zi de pescuit relaxantă, există câteva căi de acces pe care le puteți urma.

Accesul la Balta La Moară Sălciile

Pentru a ajunge la Balta La Moară Sălciile, urmați următoarele indicații:

 1. Accesul se face pe drumul Pitesti, Albești Paleologul – Cioranii de Sus, Cioranii de Jos, apoi la stânga către Salciile.
 2. Înainte de intrarea în satul Salciile, veți observa un drum la dreapta, pe care trebuie să virați.
 3. Urmați acest drum pietruit, iar acesta vă va conduce direct la Balta La Moară Sălciile.

Descrierea Baltei La Moară Sălciile

Balta La Moară Sălciile este situată într-o zonă liniștită, ferită de zgomot și poluare, oferind astfel o atmosferă relaxantă pentru pescuit și petrecerea timpului liber alături de familie și prieteni. Aici puteți practica pescuitul sportiv în orice anotimp, inclusiv în perioadele de prohibitie.

Concluzie

Balta La Moară Sălciile este un loc pitoresc și popular pentru pescuit în Prahova. Pentru a ajunge la balta, urmați indicațiile menționate mai sus și vă veți bucura de o experiență de pescuit plăcută într-un mediu liniștit și natural.

Vă invităm să apelați numărul de telefon afișat mai jos pentru rezervări directe. Site-ul este ușor de folosit și oferă informații utile despre pescuit în județul Prahova. Site-ul oferă informații detaliate despre ce fel de pești predomină și date despre regulamentul interior.

Redacția ManancaDestept.ro se gândește la problemele voastre și oferim soluții pentru a face ușor drumul până la pești mai memorabili. Nota: Este întotdeauna recomandat să verificați informațiile de acces și detalii suplimentare înainte de a vă deplasa către Balta La Moară Sălciile pentru a vă asigura că nu există modificări în traseu sau reguli.

Please follow and like us:

FEATURES & SERVICES

Credit Cards

Money Back

All Inclusive

Reservation

Season Ticket

24 / 7 Support

LOCATION ON MAP

CONTACT OWNER

NEW SEARCH

Please follow and like us:

3 recenzie pentru “Baltă cu Crap Recomandată în Prahova – Balta La Moară Sălciile

 1. Marin Serban - Ploiesti

  Recomand cu plăcere, una dintre cele mai bune balti care niciodată nu a dezamăgit.

 2. Vasile Pristolenu

  Recomand, Balta este preluata de curand iar actuala administratie populeaza saptamanal, un loc ingrijit frumos si care cu siguranta lasa amintiri frumoase.

 3. WNR International

  Recomand cu drag!

Lasă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *