Haine și încălțăminte originală Originals

Obtine un voucher pentru reducerile Original’s de pana la 70%

ADDRESS & CONTACT


Adresa

Nr. 79 Calea Cristesti, Localitatea Holboca, judetul Iasi. România

GPS

47, 27


OPENING HOURS

Luni

7am – 10pm

Marți

7am – 10pm

Miercuri

7am – 10pm

Joi

7am – 10pm

Vineri

7am – 10pm

Sâmbătă

7am – 10pm

Duminică

7am – 10pm

CLAIM LISTING


Is info on this listing outdated? Are you owner of this business? Register and claim it now.

Item pending moderation from admin.

Prinde reducerile de până la 70% de la cele mai mari Branduri de haine pentru barbați și femei, vouchere de reducere la încalțăminte cum ar fi: 4F, Adidas, Columbia, Converse, CRAFT, DC Shoes, Diadora, Ecko Red, Fila, Fundango, Kappa, Le Coq Sportif, Lotto, New Balance, New Era, Nike, O’Neill, Pepe Jeans, Puma, Reebok, Skechers, Supra, Timberland, POLO, Under Armour, Wrangler.

Haine originale este un brand dedicat explorării stilului, inovației și modei. Hainele originalele de la Originals combină cele mai bune elemente de design din siluetele clasice cu tehnologia de ultimă oră pentru a crea îmbrăcăminte care se potrivește cel mai bine corpului dvs., rămânând în același timp fidelă valorilor mărcii de confort și calitate.

Hainele originale prezentate de Originals caută să creeze piese atemporale care vorbesc direct fanilor săi din întreaga lume prin creații de modă inovatoare și colaborări creative cu mărci precum O’Neill, Kappa, Columbia și Adidas, Columbia, Converse, CRAFT, DC Shoes, Diadora, Ecko Red, Fila, Fundango, Kappa, Le Coq Sportif, Lotto, New Balance, New Era, Nike, O’Neill, Pepe Jeans… etc. Îți vor plăcea hainele noastre pentru că sunt făcute din materiale durabile care respiră și se mișcă!

Doriți să faceți parte dintr-un brand care schimbă lumea?

Originals.ro – schimbăm lumea prin brandurile noastre, prin clienții noștri și prin activismul nostru social. Credem că putem avea un impact pozitiv asupra lumii făcând afaceri într-un mod care nu a mai fost făcut până acum! Suntem inspirați de modul în care companii inovatoare și progresive precum Nike, Adidas, Columbia și Converse deschid calea către un viitor mai durabil.

Pentru a deveni un client original, trebuie să te angajezi să faci lucrurile în mod diferit, utilizând tehnologia de ultimă generație pentru a face afaceri mai sustenabil. Ne străduim pentru conținut 100% post-consumator.

Please follow and like us:

FEATURES & SERVICES

Credit Cards

Money Back

Public Wifi

LOCATION ON MAP

CONTACT OWNER

NEW SEARCH

Please follow and like us:

2 recenzie pentru “Haine și încălțăminte originală Originals

  1. Melania S.

    Intotdeuna este o placere sa porti hainele Orginals, recomand Pepe Jeans! Super oferte!

  2. Rita Ross

    Mă bucur că te-am găsit pentru că mă pot baza mereu pe tine să mă ajuți când am nevoie cel mai mult de cadouri pentru cei dragi. Îți mulțumesc că ești acolo când am nevoie de tine. Iubirea ta nu seamănă cu a nimănui!