27 Apr
Moduri De A Obtine Mai Mult Trafic YouTube

3 Moduri de a obține mai mult trafic YouTube

Există o cantitate masivă de conținut video gratuit pe internet astăzi pentru oricine este interesat să își promoveze afacerea. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea oamenilor știu că conținutul video este cheia unei strategii de marketing eficiente.

Videoclipurile devin acum o normă in Click Aici: serviciile SEO si marketingul online și oamenii văd cât de puternic este acest instrument. Iată câteva modalități de a obține mai multe videoclipuri in spatiul digital.

1. Scrie articole: Oamenilor le place să citească mai mult decât le place să citească. Prin urmare, dacă puteți scrie un articol și apoi îl puteți trimite la numeroasele directoare de articole, veți obține mai mult trafic decât dacă îl trimiteți la Google și nu îl veți trimite la niciunul dintre Click Aici: directoarele pentru promovarea afacerilor si prin video. Acest lucru se datorează faptului că Google analizează conținutul în ordinea în care este trimis. Cu cât mai multă autoritate, cu atât mai mare. Prin urmare, dacă vă trimiteți conținutul mai întâi în directoarele articolelor, veți obține mai mult trafic decât dacă l-ați trimis mai întâi pe YouTube, Yahoo Video, Metacafe și Google Video.

2. Conectare la videoclipul dvs.: Cu cât mai multe directoare conectați la videoclipul dvs., cu atât mai multe videoclipuri vor crea. Acest lucru se datorează faptului că motoarele de căutare vor să vadă coerența. Prin urmare, cu cât conectați mai multe directoare video la videoclipul dvs., cu atât va deveni mai bine pentru clasare. Acest lucru se datorează faptului că va dura un anumit număr de vizualizări înainte ca motoarele de căutare să vă indexeze din nou videoclipul.

3. Trimiteți videoclipul dvs. la mai multe directoare video: cu cât vă trimiteți mai multe directoare video, cu atât veți obține mai mult trafic. Acest lucru se datorează faptului că cu cât trimiteți mai multe directoare video, cu atât vă extindeți acoperirea.

Dacă urmați aceste sfaturi simple, veți vedea o mare diferență în traficul dvs. YouTube. Desigur, există și alte lucruri pe care le puteți face pentru a obține mai mult trafic pe YouTube, dar acestea sunt elementele de bază cu care ar trebui să începeți. Asigurați-vă că o faceți corect. Nu trimiteți doar la YouTube, de exemplu. Trimiteți la toate directoarele video. Și fiți strategic cu privire la modul în care obțineți trafic către videoclipurile dvs. Nu doriți doar să îl trimiteți într-un singur director video și apoi să nu apară nimic în motoarele de căutare. Folosiți toate metodele pe care le puteți pentru a vă conduce traficul către videoclipul dvs.

sfaturi simple pentru a obtine trafic cum obtin conținut video gratuit marketingul prin conținut video

0 Comments

Join Conversation