25 Sep
Credite Avantajoase De La CEC Bank Pentru Medici

Credite avantajoase de la CEC Bank pentru Medici

In perioada pandemiei coronavirus, CEC Bank a căutat modalități active de ajutor a celor implicați in combaterea epidemiei și a oferit salariaților care lucrează in centre medicale și clinici care tratează bolnavii de Covid-19, credite avantajoase.

Astfel au fost create credite pentru locuințe cu dobandă In lei de doar 4.19% pe an, marja procentuala de 1,75 plus IRCC , la care se adaugă un comision de administrare a creditului de doar 0,15% anual.
Spitalele și centrele de suport pentru combaterea Covid -19 au salariații desemnați In categorii speciale, conform unui ordin al Ministrului Sănătății din 2020. CEC Bank a lansat de asemenea o ofertă pentru refinanțarea anumitor credite de nevoi personale in lei, in condiții excelente, cu dobandă fixă de doar 5,5% pe an, fără alte comisioane. La nivelul sistemului bancar dobanda medie a creditelor de consum era de peste 10,5% , la majoritatea băncilor concurente.

In cazul ofertei pentru credite ipotecare destinate celor care muncesc in spitale, la un imprumut de 200.000 lei pe 25 de ani, rata lunară este estimată la 1100 lei. Dobanda anuală efectivă (DAE) este la CEC Bank de 4.43 %, comparativ cu 5,75% dobanda medie la creditele oferite de bănci pentru locuințe. Aminteam de CEC Bank in articolul scris in publicatia noastra in trecerea in revista a conferinței Pria Agriculture și Gala Fermierilor romani unde au fost invitați Valeriu Tabără și Constantin Vartolomei director la sucursala CEC din Timișoara a CEC Bank in acea vreme.

Salariații din sistemul medical direct implicați in combaterea pandemiei vor beneficia așadar de cele mai avantajoase condiții de pe piață, atat in ce privește durata de rambursare a creditului, dobanzile şi comisioanele dar și mărimea creditului acordat.

Valoarea maximă a creditului pentru locuințe poate fi de 2,8 milioane de lei, avansul este de minimum 15%, iar durata de rambursare se extinde pana la 35 de ani. De asemenea, de-a lungul perioadei de rambursare, clienții băncii pot alege o perioadă de grație de pană la 360 de zile la rambursarea principalului, interval de timp in care vor fi achitate doar dobanzile. La cererea clienților, dobanda pentru primele 6 luni va putea fi achitata in fiecare trimestru.

Credite CEC Bank Credite CEC Bank Valeriu Tabără Constantin Vartolomei Constantin Vartolomei CEC Timisoara

0 Comments

Join Conversation