21 Dec
Cum Va Arata Marketingul In

Cum va arăta marketingul în 2030?

In 2020, toată lumea vorbește despre următorul deceniu. Cum va arăta marketingul peste 10 ani? Președintele Global Wunderman Thompson, Tamara Ingram, CEO-ul Publicis Poke, Nick Farnhill, și Vineet Mehra, CMO global al Walgreen Boots Alliance, iși prezic previziunile.

Pentru a nu mai fi un subiect tabu specialistii Google incearca a fi cat mai originali si transparenti oferind lectii video celor care vor sa studieze marketingul si serviciile SEO in 2019, 2020. Alege sa vizionezi video oferit de Google accesand linkul de mai jos.

Sursa: https://www.thinkwithgoogle.com/marketing-resources/organizational-culture/marketing-in-2030/

Care este următorul mare lucru în marketing?

Cu un nou deceniu care se apropie rapid, probabil că veți privi în viitor. Nu esti singur. Am întrebat o mână de lideri din industrie, inclusiv Tiffany Warren, vicepreședinte senior și ofițer șef de diversitate din Omnicom; Brian Benstock, director general și VP al Paragon Honda și Paragon Acura; Christina Malcolm, director principal la iProspect; și Eric Rose, director de marcă asociat al Olay Skin Care, comerț electronic la Procter & Gamble, ceea ce prevestesc pentru viitorul marketingului pe măsură ce ne îndreptăm către 2020.

Printre subiectele care sunt de vârf - stăpânirea personalizării și creșterea valorii de viață a clienților. Alege sa vizionezi video oferit de Google accesand linkul de mai jos.

Sursa: https://www.thinkwithgoogle.com/marketing-resources/2020-marketing-predictions/

marketing online marketing online 2020 marketingul online peste 10 ani

0 Comments

Join Conversation