Descoperă Jobul Zilei: Consultant de Vânzări – Mobilier Premium. Inovo Mobili

Alege un Instrument puternic pentru toți Recrutorii de Personal din Tară sau din străinătate

Alege un Instrument puternic pentru toți Recrutorii de Personal din Tară sau din străinătate

Alege soluții eficiente pentru compania ta în formare cu pachetul oferit de Weryon România. Datorită software-ului lansat de Weryon și a celor 11 portale de locuri de muncă din întreaga planetă, avem mii de CV-uri din care să alegeți, astfel încât să puteți găsi potrivirea perfectă.

Pachet De Recrutare Pentru Anunțuri Gold – Creați-vă Noua Echipă Folosind Soluții Eficiente

Nu ai avut niciodată de-a face cu acest tip de stres până acum! Știi ce faci, dar ai nevoie de cineva care să te ajute cu adevărat? Obțineți Pachetul Promoțional Recrutare Personal acum!

Oferim consultanță excepțională și servicii software personalizate minunate pentru echipele care caută talente de top indiferent de țara. Suntem o companie internațională care vă ajută să găsiți cei mai buni candidați pentru compania dumneavoastră. Credem în sprijinirea companiilor cu screening-ul, interviurile și selecția finală a persoanei potrivite pentru compania lor.

Incepeți selecția de azi

Cumpărați 1 anunț Gold cu actualizare lunară și primiți un banner cadou. Reclamele Gold cu actualizare lunară sunt reclame cu vizibilitate sporită în țara aleasă pentru recrutare. Acestea vor fi mereu listate pe prima pagină și la fiecare 2 zile vor fi incluse în știri noi de pe Social Media și, de asemenea, site-uri de știri. Când cumpărați 2 dintre aceste reclame (vizibilitatea de top din 2 țări, Weryon vă oferă gratuit încă 1 anunț identic.

Integrăm echipaje pentru orice industrie, trebuie doar să completati detaliile din formular si odata achitată plata promotională a acestui pachet revoluționar oferit de Weryon România începeti să primiti CV-uri. Nu există limită pentru cantitatea de CV-uri pe care o puteți câștiga pe perioada afisării anunțurilor dvs. în rețeaua Weryon. Între timp, tehnologia ne ajută să culegem date și să oferim solutii eficiente, oferim solutii pentru companiile care sunt în căutare de noi joburi, cititi mai multe despre serviciile noastre WorldWide SEO și ați putea fi, de asemenea să fiți interesat să evitați procesul de recrutare plictisitor prin implementarea unui ChatBot prezentat de Weryon.com care face toată treaba pentru dvs. 24 din 7.

AI Unic Recrutare Soft

Inteligența artificială joacă un rol din ce în ce mai important în viața noastră de zi cu zi, rulând totul, de la vehicule până la smartphone-uri și chiar și frigidere. 
Așadar, nu este de mirare că singurul loc de muncă cu cea mai rapidă creștere din întreaga lume a fost cel de inginer de învățare automată.

Soluții Revoluționare

În ceea ce privește tehnologia, există, de asemenea, o cerere uriașă pentru ingineri de fiabilitate a site-ului, tehnicieni care folosesc inginerie software și automatizare pentru a rezolva probleme și a gestiona sistemele de producție în organizațiile la scară largă. La mijlocul lunii ianuarie, existau peste 176.000 de înregistrări pentru acești ingineri pe LinkedIn și sunt la mare căutare în țări precum Brazilia, Polonia și Australia. În Spania, a fost singurul loc de muncă cu cea mai rapidă creștere.

Oportunități Unice

Dar cu această cerere, există și o oportunitate unică pentru recrutori de a crea mai multă echitate de gen. 
Potrivit datelor noastre Jobs on the Rise, 22,5% dintre inginerii de învățare automată angajați în 2021 în SUA erau femei, ceea ce duce la 19,47% dintre inginerii de învățare automată care se află în prezent în forța de muncă din SUA. 
Acest lucru este în concordanță cu cifrele dintr-un raport al Institutului Alan Turing din Marea Britanie, care a constatat că femeile reprezintă aproximativ 20% din forța de muncă AI la nivel mondial. 

În cele din urmă, există câteva tendințe regionale care merită remarcate din cauza potențialului bine pe care îl au, atât pentru afaceri, cât și pentru lume. 

Companiile cheltuiesc în jur 9000 euro pentru obținerea unui angajat pe postul căutat

Redus de la prețul lunar de 1.199,00  USD la 99,00  USD timp de 30 zile puteți contoriza CV-urile. Alege pachetul oferit de Weryon România și cu siguranță ai găsit un aliat puternic în achiziția de personal. Cu achiziția acestui pachet promoțional ai ales totodată folosirea celor mai eficiente metode de achiziție talente pe care tehnologia le oferă în 2022! Pe măsură ce organizațiile manifestă o preocupare din ce în ce mai mare pentru toți oamenii, își îndreaptă, de asemenea, atenția către planetă, în special după incendiile devastatoare, inundațiile, uraganele și alte evenimente legate de schimbările climatice pe care le-a experimentat lumea în ultimii câțiva ani. 

Acest lucru este valabil mai ales în Europa, unde managerul de sustenabilitate este unul dintre locurile de muncă cu cea mai rapidă creștere. A fost inclusă în top 10 în Italia, Germania și Suedia, precum și în Singapore. Și se clasează în top 15 în Spania și Țările de Jos, care este singura țară care include și ecologist printre locurile de muncă cu cea mai rapidă creștere.

În Statele Unite și Canada, locul 2 cu cea mai rapidă creștere a fost pentru managerii de diversitate și incluziune. Potrivit datelor LinkedIn, numărul de persoane la nivel global cu titlul de șef de diversitate s-a dublat cu peste 107% (creștere cu 107%) din 2015 până în 2020. Numărul de persoane cu titlul de director de diversitate a crescut cu 75% și de directorul de diversitate, cu 68%. A existat, de asemenea, o creștere de 71% la nivel mondial a rolurilor DEI. 

Echipa noastră aduce transparență și oportunități reale pe ManancaDeștept.ro! 💼 Urmărește-ne și susține-ne!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Locuri de muncă verificate și afaceri autentice pe ManancaDeștept.ro! 🌟 Hai să fim o comunitate puternică – dă-ne like!