Merită Sa Vedeți Bucureștii, România?

Merită Sa Vedeți Bucureștii, România?

Nu presupun că am auzit câteva avantaje în ceea ce privește vizitarea Bucureștiului (cel puțin nu până de curând).

Capitala României a fost întotdeauna numită un oraș gri, copleșitor, cu un fundal recent sfâșietor și puține lucruri de văzut în București (cu excepția a doua cea mai mare structură de management de pe planetă, după Guvern).

Dar, în ultimii câțiva ani, pentru factorul pe care nici măcar nu-l pot numi, a ajuns în partea de sus a listei mele de verificare.

Pur și simplu am simțit că trebuie să existe ceva interesant, orașul care era unul dintre cei mai buni din această parte a Europei pur și simplu nu și-a putut pierde toată frumusețea!

Mă întrebam „merită vizitat Bucureștiul?” și, de asemenea, am ales să mă văd cât mai curând posibil.

De fapt, am decis să merg la București în timpul călătoriei mele actuale cu Interrail și a devenit o idee grozavă. Am apreciat foarte mult vizita mea la București!

Date Informative Esențiale în București

  • Transfer la terminalul de zbor: Rezervați mai jos transferul la terminalul aeroportului de la aeroportul din București la cazarea dvs. de vacanță din București.
  • Unde să stați în București: Vilacrosse Shop Inn (9,4/ 10)/ Bucur Accommodation (9,0/ 10).
  • Cel mai bun tur pitoresc din București: City Enhasizes Led Strolling Scenic Tour.
  • Excursie ideala din Bucuresti: Excursie de o zi intreaga la Castelul Dracula, Pelesul si Brasov.
  • Economisiți numerar la cursul de schimb valutar cu cardul preplătit Revolut (îl folosesc de mulți ani acum). Comanda cardul bancar chiar aici.
  • Obțineți asigurat pentru călătoria dumneavoastră în România cu SafetyWing.

Când trenul meu se apropia de capitala României, cu capul meu plin de toate reportajele proaste despre oraș, m-am tot întrebat cum este Bucureștiul.

Am încercat să rămân optimist, pur și simplu nu mi s-a părut atât de rău (excursiile mele prin Balcani sau Caucaz m-au îndrumat că nu trebuie să mă stresez).

Prima surpriză a fost când am intrat în metrou — curat și modern (desi nu se potrivește cu adevărat la unele terminale).

Când am ajuns în Piața Unirii– inima orașului– mă așteptam la o junglă de beton, dar am fost întâmpinat cu un parc bun, chiar dacă semnificativ, mărginit de un exemplu grozav de design socialist-realist fascinant.

Momentan mi-a placut la nebunie si am fost incantata de toate locurile de vizitat in Bucuresti care ma asteapta.

De la Micul Paris la ocazii sfâșietoare – scurtă istorie a Bucureștiului.
Secolul al XX-lea a fost de fapt supărător și nefericit pentru București.

Orașul obișnuia să fie numit Micul Paris, în primul rând ca urmare a stilului, stilului de viață și atmosferei uimitor de similare.

Războiul a transformat orice și a făcut și România printre statele satelit ale URSS.

Când în 1965 Nicolae Ceaușescu a implicat puterea, a cumpărat pentru a dărâma majoritatea orașului vechi, făcând loc sugestiei sale despre orașul modern care trebuia să fie Bucureștiul.

Facilitatea și-a primit arhitectura neoclasicistă, în stil sovietic, cu blvd-uri care au fost indicate pentru a depăși Champs-Elysees.

Dar unul dintre cele mai magnifice dintre toate a fost Palatul Parlamentului, care anterior a fost cea mai mare clădire privată din lume.

Ceaușescu a fost un lider foarte riguros și așa că și finalul lui a fost teribil — el, precum și cealaltă jumătate a lui Elena (un rău pur) au fost executați de soldați în ziua de Crăciun în 1989.

Dar înainte de aceasta, o revoluție sângeroasă și de asemenea intensă a luat controlul asupra orașului, militarii au fost concediați cetățenii particulari, precum și Bucureștiul a obținut cu adevărat pagube.

Ocaziile din decembrie 1989 au fost pur și simplu începutul dezordinii în țară, prin urmare și resursele se descompuneau încet.

Vestea bună este că, recent, Bucureștiul a cunoscut ajustări uriașe și, de asemenea, investiții care la un moment dat l-au făcut un oraș atât de fascinant și, de asemenea, uimitor de văzut!

Fundal bucurestean – ce sa vezi in București

Du-te în orașul vechi din București – o parte neobișnuită a orașului.
Când am stabilit unde să stau în București în timpul călătoriei mele la București, am ales Orașul Vechi și a fost cea mai bună selecție.

Pensiunea mea, Micul București, a fost găsită în mijlocul orașului vechi și, de asemenea, nu aș fi putut solicita o locație cu mult mai bună.

Fiind bazat în centrul a tot ce am putut, am vizitat orașul pe jos și, de asemenea, în cele 2 zile petrecute în București m-am plimbat cu adevărat ca un nebun.

De fapt, am traversat de multe ori fiecare drum din Orașul Vechi și, de asemenea, în fiecare minut, cedeam de un număr tot mai mare de orașul vechi din București.

Toți cei pe care i-am mulțumit mi-au spus că această parte a orașului a început să se schimbe și a fost îmbunătățită acum vreo 5 ani, până când după aceea a fost o zonă interzisă.

Mi-a fost greu să încerc să vizualizez acele vremuri nu atât de vechi, deoarece în prezent aceasta este cea mai vibrantă parte a orașului, unde cafenelele și localurile de luat masa sunt numeroase (unele ascunse sus în structuri), străzile sunt încărcate de oameni. iar zgomotul conversațiilor mulțumite plutește până seara târziu.

Fiecare lucru mi s-a părut pur și simplu cel mai bun acolo, dar când priviți mai atent puteți observa că Bucureștiul a devenit de fapt o destinație suplimentară de evenimente pentru europeni (varietatea cluburilor de striptease este deranjantă).

Cu toate acestea, Orașul Vechi este un loc splendid și încântător, iar arhitectura incredibilă echivalează doar cu experiența.

Pur și simplu nu mă puteam opri să mă uit dincolo de fereastra hostelului, mai ales la apusul soarelui. Chiar părea că am rămas la Paris, nu în România!

Reședința regală frustrantă a Parlamentului

Orașul vechi, în ciuda cât de grozav, este într-adevăr mic. Eram de fapt îngrijorat pentru restul orașului și, de asemenea, mă întrebam care sunt alte atracții din București, precum și lucruri de făcut în București.

Cu toate acestea, mi-a făcut plăcere în fiecare colț al Bucureștiului uimitor pe care l-am văzut de fapt.

Uimitoarea reședință regală a Parlamentului te impresionează cu adevărat. Aceasta este probabil cea mai bună zonă de vizitare a obiectivelor turistice din București. Nu trebuie să fii un adept al stilului socialist-realist pentru a-i aprecia succesul (eu sunt, pentru a mă asigura că este ajutat).

Structura este cu adevărat substanțială, când te îndrepți spre ea crezi că ești la câteva acțiuni distanță, dar ții la plimbare și la plimbare și, de asemenea, nu se apropie!

E posibil să mergi la Parlament înăuntru și cu siguranță îl pot recomanda. Asigurați-vă că protejați biletul anterior.

Nu este în mod constant fezabil să o faci pe site-ul principal sau la fața locului așa că îți recomand să faci această excursie care te va duce cu siguranță în interiorul Palatului Parlamentului. Vizitați acest site pentru informații!

Străzile aduc Palatul Parlamentului sunt un exemplu minunat al stilului neoclasicist al secolului XX, un tip de înspăimântător, dar încă de necrezut.

Păcat că această zonă impresionantă a fost construită la un preț atât de mare… Cu toate acestea, Bucureștiul este mai mare decât doar Orașul Vechi și Reședința Regală a Parlamentului. Are o mulțime de parcuri în care o mulțime de oameni socializează, ascunzându-se de căldură.

Străzile arbitrare din jur sunt casa unor case uimitoare, datând din secolul al XIX-lea. Acestea se îmbină cu o arhitectură modernistă intrigantă, precum și cu o clădire în stil sovietic, care împreună oferă o combinație minunată (sau cel puțin a fost minunat pentru mine).

Cardul bancar Revolut este cea mai bună metodă de a economisi numerar atunci când călătoriți. Este o soluție preplătită care oferă un curs de schimb valutar excelent și, de asemenea, fără taxe pentru utilizarea bancomatului. Faceți clic aici pentru mai multe informații și achiziționați, de asemenea, cardul dvs. Revolut.

Puteți găsi cele mai bune alternative de cazare la Booking. Au numeroase reduceri de preț și, de asemenea, un serviciu excelent pentru clienți. Faceți clic aici pentru a căuta zona pentru a vă caza în București.

Nu călătoriți niciodată fără asigurare de călătorie, nu înțelegeți niciodată ce s-ar putea întâmpla, precum și mult mai bine să vă asigurați decât să vă pare rău. Puteți inspecta polița de asigurare pentru România chiar aici.

Vă recomand să vă alăturați excursiilor aranjate pentru a afla mai bine despre locație, precum și pentru a vizita și mai multe locații în timpul călătoriei dvs.

Asigurați-vă că harta offline este instalată în mod constant pe telefon, vă pot economisi multe probleme. Folosesc în mod constant aplicația gratuită Maps.Me.

Pentru final am lasat cateva afirmatii care te-ar putea fascina:. Abonați-vă la newsletter-ul meu electronic sau urmăriți-mă pe MănâncăDestept pentru a obține actualizări cu privire la noile articole.!

Dacă ai apreciat acel articol de ce nu-l împărtășești prietenilor tăi? Asta mi-ar sugera multe! În plus, asigurați-vă că vă înscrieți cu peste 27.000 de însoțitori de călătorie și urmăriți-mă pe Facebook, Twitter sau Instagram pentru actualizări de călătorie și chiar mai multe imagini! Dacă nu doriți să pierdeți articole noi, abonați-vă la buletinul meu electronic sau aderați la MănâncăDestept!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *