Amenajari Gradini si Intretinere Spatii Verzi – Art Garden

Obtineti gratuit oferta gradinarilor Art Garden

ADDRESS & CONTACT


Adresa

Sos. Virtutii 19D E Bucuresti, Sector 6, 060781

GPS

44.4363532, 26.0349874


OPENING HOURS

CLAIM LISTING


Is info on this listing outdated? Are you owner of this business? Register and claim it now.

Căutați servicii de amenajare gradina, întreținere gazon și spații verzi? Vrei o grădină ca în povești, cu spații verzi unice și locuri de joacă pentru copii?

Căutați să vă transformați vechiul colț? Gradinarii Art Garden oferă cele mai convenabile soluții pentru servicii de gradinarit profesionale. Grădinile tale vor fi frumoase și placute!

Ați căutat un loc unde să vă relaxați și să evadați din oraș? Un loc unde să te bucuri de natură, aer curat și liniște? Nu căutați mai departe decât de amenajari gradini si intretinere spatii verzi Art Garden. Echipa noastră de gradinari experți poate proiecta o grădină perfectă pentru tine, care va aduce fericire și bucurie în viața ta. Meriți tot ce este mai bun, lasă-ne să te ajutăm să găsești serviciile de amenajare gradina dorite. Cu abordarea noastră unică, putem crea o grădină profesionala care va reprezenta oaza de liniste verde pe care o doriti in apropierea casei dvs.

Amenajari Gradini

Art Garden este un loc unde să te bucuri de natură, aer curat și liniște. Avem o echipă de gradinari experți care vor proiecta o grădină perfectă pentru tine, care va fi folosită pentru relaxare, meditație, turism și orice alt tip de activitate. Suntem capabili să creăm o grădină potrivit gusturilor tale, într-o zonă potrivită și la un preț bun.

Întreținerea grădinii tale este simplă și ieftină cu Art Garden

Ești în căutarea unei grădini unice pe care să o numești a ta? Vrei o grădină care să pară ieșită dintr-o carte de povești, cu mult spațiu pentru a te juca pentru copiii tăi?

Nu căutați mai departe decât Art Garden. Vă putem proiecta și instala grădina în cel mai scurt timp posibil, iar soluțiile noastre sunt cele mai accesibile din jur. Noi ne concentramem exclusiv pe design și proiectare, astfel încât gradina ta să fie un punct de referință în comunitatea locală.

Întotdeauna ți-ai dorit o grădină frumoasă pe care să o numești a ta – una plină de viață și distracție pentru tine și familia ta. Cu Art Garden, poți, în sfârșit, să realizezi acel vis. Oferim grădini personalizabile, care sunt perfecte pentru orice ocazie – fie că este o aniversare specială, o zi de naștere sau doar pentru a vă relaxa și a vă bucura de pace și liniște.

Servicii Gradinarit Bucuresti, Dambovita, Prahova si Constanta

Art Garden oferă servicii de întreținere spatii verzi ofertele noastre fiind probabil cele mai covenabile. Ne ocupam cu întreținere spații verzi rezidentiale sau industriale in Bucuresti, Dambovita, Prahova si Constanta. Întreținere terenuri sportive, spații verzi asociații de locatari și proprietari in judetele mentionate mai sus si orasele aferente.

 • Proiectare spații verzi;
 • Amenajare spații verzi;
 • Întreținere spații verzi;
 • Gazonare;
 • Întreținere spații verzi rezidentiale sau industriale;
 • Întreținere terenuri sportive;
  Întreținere spații verzi asociații de locatari și proprietari;
 • Instalare sistem de irigații și de iluminat;
 • Decorațiuni grădină;

Artgarden.ro este o companie specializată în amenajarea peisajului, îngrijirea gazonului și întreținerea grădinii. De asemenea, oferă sisteme de irigare și iluminat pentru întreprinderi și locuințe. Au o echipă de experți care vă pot ajuta cu orice nevoie de amenajare a teritoriului pe care le aveți. Verificați oferta noastră gratuită și lăsați-ne să vă ajutăm să vă proiectați grădina de vis. Vă vom renova grădina în cel mai scurt timp posibil, iar soluțiile noastre sunt cele mai accesibile. Contactați Art Garden pentru a începe!

Please follow and like us:

FEATURES & SERVICES

Credit Cards

All Inclusive

Reservation

24 / 7 Support

LOCATION ON MAP

CONTACT OWNER

NEW SEARCH

Please follow and like us:

3 recenzie pentru “Amenajari Gradini si Intretinere Spatii Verzi – Art Garden

 1. Alex M.

  Experti cu adevarat, folosesc serviciile Art Garden de mai bine de 10 ani si nu pot spune decat cuvinte de la lauda.

 2. Manea Liviu

  Recomand cu caldura, sunt foarte atenti si perfectionisti!

 3. Chițu Marin

  Recomand, una dintre echipele care muncesc cu dedicație și dragoste.

Lasă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *