Retrocedări – Legea 10/2001 Cumpărăm Dosare ANRP

Aveți o șansă de a obține cea mai bună reprezentare pentru dosarul dvs.

ADDRESS & CONTACT


Adresa

Strada Nicolinei 7-1, București

GPS

44.3915222, 26.0978346


OPENING HOURS

CLAIM LISTING


Is info on this listing outdated? Are you owner of this business? Register and claim it now.

Obțineți cea mai bună reprezentare pentru dosarul dvs. de retrocedare conform Legii 10/2001, indiferent de țara în care vă aflați în prezent! Cumparam Dosare ANRP la cel mai bun preț de pe piață pentru Despăgubirile prin Echivalent din Fondul Proprietatea.

Echipa noastră de avocați specializați în Dosare ANRP/Retrocedare vă poate ajuta să obțineți despăgubirile cuvenite prin emiterea sau dispozițiile necesare din Primării, notificări și restituiri, precum și prin dosare ANRP, Fond Funciar și sentințe judecătorești pentru anul în curs. Indiferent de stadiul dosarului dvs. la Primărie, Prefectură sau ANRP, vă putem reprezenta în fața tuturor autorităților și vom depune diligentele necesare pentru soluționarea drepturilor dvs.

În calitate de parteneri, ne asumăm toate cheltuielile necesare pentru demersurile legale până la soluționarea dosarului dvs. de retrocedare, inclusiv onorarii avocați și experți, precum și costurile de obținere a documentelor lipsă din dosar. De asemenea, vă oferim posibilitatea cesionării drepturilor dvs. conform Legii 165/2013, dacă este cazul. Menționăm că onorariul nostru se percepe doar în caz de succes! Aveți o întrebare despre dosarul dvs.? Nu ezitați!

Obțineți cea mai bună reprezentare pentru dvs. de retrocedare!

Pentru a beneficia de serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa stefan_terziu@yahoo.com sau telefonic la numărul 0788029694. Echipa noastră condusă de Stefan Terziu este pregătită să vă ofere cea mai bună soluție în ceea ce privește retrocedările conform Legii 10/2001 și dosarele ANRP.

Aveți o notificare depusă la Primărie? Aveți un dosar de retrocedare nesoluționat? Indiferent de situația dosarului dvs., noi suntem aici să vă reprezentăm în fața tuturor autorităților pentru a soluționa drepturile dvs. Contactați-ne acum pentru a vă asigura cea mai bună reprezentare și pentru a beneficia de soluții profesionale și eficiente în domeniul retrocedărilor conform Legii 10/2001.

Vă recomandăm să acționați cu prudență în ceea ce privește plățile și să nu efectuați nicio plată în avans. Vă așteptăm cu interes să vă oferim suportul nostru profesional în obținerea drepturilor dvs. de retrocedare conform Legii 10/2001 și a despăgubirilor prin echivalent.

Please follow and like us:

FEATURES & SERVICES

Credit Cards

Money Back

All Inclusive

Reservation

LOCATION ON MAP

CONTACT OWNER

NEW SEARCH

Please follow and like us:

4 recenzie pentru “Retrocedări – Legea 10/2001 Cumpărăm Dosare ANRP

 1. George Dumitrescu

  Cei mai buni! Avem un dosar întârziat de 25 ani! Recomand cu drag echipa domnului Terziu care in final a devenit unul dintre oamenii care ne-au ajutat cel mai mult in aceasta viată! Cu stima si rescpect!
  George Dumitrescu

 2. Marius Alexe

  Am avut o experiență foarte pozitivă în privința dosarului meu de retrocedare. Au fost foarte profesioniști și au rezolvat eficient toate aspectele legate de emitere, notificare și restituire. Am fost impresionat de eforturile depuse pentru a asigura că drepturile mele au fost reprezentate corespunzător în fața autorităților competente. Le recomand cu încredere serviciile pentru oricine se confruntă cu probleme de retrocedare conform Legii 10/2001

 3. Cazacu Alina

  Am fost extrem de impresionat de profesionalismul și abordarea atentă, dosarul meu de retrocedare a fost tratat cu cea mai mare seriozitate și am primit asistență constantă pe parcursul întregului proces. Sunt recunoscător pentru dedicarea și eforturile depuse pentru a soluționa dosarul meu într-un mod eficient și în conformitate cu legea.

 4. Lacatus Marin

  Am fost impresionat de promptitudinea și profesionalismul cu care a abordat dosarul meu de retrocedare. Am primit asistență completă în toate etapele procesului, inclusiv reprezentarea mea în fața autorităților competente. Plata tuturor cheltuielilor necesare până la soluționarea dosarului meu a fost asigurată de ei, ceea ce a fost un mare avantaj pentru mine. Recomand cu căldură serviciile lor și abordarea lor transparentă.

Lasă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *