Curățare DPF, Soluție Curățare DPF – GerTechTeile DPF

Obțineți cea mai bună valoare pentru banii dvs. cu GerTechTeile

ADDRESS & CONTACT


Adresa

Strada Mateiu Caragiale nr 22, sector 5, Bucuresti, Romania

GPS

44.405512, 26.0229287


OPENING HOURS

CLAIM LISTING


Is info on this listing outdated? Are you owner of this business? Register and claim it now.

Curățare DPF, soluție germană de curățare filtru particule. Cu GerTechTeile DPF puteți scăpa în sfârșit de întreținerea DPF costisitoare și consumatoare de timp. Soluția noastră revoluționară este singura care rezolva cauza principală a problemei – înfundarea filtrelor DPF.
Așa că poți economisi în sfârșit timp și bani!

✓ Reduce consumul de carburant cu până la 10%! GerTechTeile DPF este cea mai eficientă și economica solutie pentru a curata filtrele DPF ceea ce înseamnă o economie de carburant însemnată. În plus, utilizarea soluțiilor GerTechTeile înlocuiește orice lucrări suplimentare asupra filtrelor DPF, obtinând astfel o performanță superioară.
✓ Reduce timpul și costurile pentru curățirea Filtrului DPF prin folosirea soluției GerTechTeile DPF!
✓ Reduce costurile de întreținere a mașinii prin folosirea soluției GerTechTeile DPF!
✓ Mașina ta este ecologica și funcţională după o simplă operaţiune
✓ Creste durată de viaţă a masinii si motorului cu peste 10 ani folosind o data pe an Soluția GerTechTeile DPF!

Economisiți timp și evitați greșelile folosind Solutia GerTech DPF!

Cu o singură sesiune simplă de o oră, puteți obține aceleași rezultate ca procedurile tradiționale de curățare DPF care durează pâna la 3 zile si au un pret peste 1000 de roni în orice service autorizat (sau nu). Curățați-vă filtrul DPF cu Solutia GerTech DPF Cleaning Solution și obțineți rezultate excepționale!
Curățați filtrele de particule cu GerTechTeile DPF!

Motorina de slaba calitate și mersul in oras au creat probleme în cazul filtrelor de particule din masina dumneavoastra? GerTechTeile DPF oferă soluția completa pentru curățarea filtrilor de particule și reduce consumul de carburant. Curățarea filtrelor este o problemă care afectează durata de viață a motorului și bugetul dvs. Folosește soluția GerTechTeile DPF pentru a reduce consumul de carburant! Asigurați o durată de viață mai lungă a motorului prin curățarea filtrelor de particule!

Reduceți-vă consumul de combustibil cu GerTechTeile!

Reduce consumul de carburant cu pana la 10% pentru o economie de pana 1 litru la 100km. Curățarea DPF cu GerTechTeile este eficientă si durabilă, asigurând o curățare eficienta si rapida a filtrului. Soluția GerTechTeile DPF este cea mai eficientă și economica modalitate de curățare a DPF-urilor, ceea ce înseamnă economii semnificative de combustibil. În plus, utilizarea soluțiilor GerTechTeile înlocuiește manopera cu demontarea si montarea DPF-urilor, oferindu-vă un rezultat superior fără costuri suplimentare.

Fără cunoștințe de mecanică si cu ajutorul unui ghid video oricine poate folosi GerTechTeile!

Deseori, se poate constata ca filtrul DPF nu este curatat corect. Acesta determina defectarea bruscă si scumpa a motorului si componentelor acestuia și riscă să compromită bugetul familiei. GerTechTeile oferă soluții de curățare eficiente pentru motorul autoturismelor si camioanelor. Curățarea DPF cu GerTechTeile poate aduce o economie de combustibil pentru fiecare autovehicul curatat. Testele realizate demonstrează că filtrul este curat rapid și protejat împotriva murdaririi.

Fiind formulat în Germania, GerTechTeile DPF este un produs german durabil, sigur și eficient!

Dupa 10 ani de cercetare, soluția GerTechTeile de origine germană revoluționează munca în atelierele auto din întreaga lume. De la 3 zile pentru curățirea tradițională care include dezmembrarea mașinii (cu o valoare de 540 euro) până la doar o oră de lucru și echivalent cu 110 euro, GerTechTeile DPF este alegerea perfectă! Soluția GerTechTeile DPF este cea mai eficientă și rapida modalitate de curățare a DPF-urilor, ceea ce înseamnă că vei economisi timp și bani.

Cumpara Solutiedpf.ro prin S.C. Comenzi Piese OnLine S.r.l., care este singurul furnizor și distribuitor din România, oferind transport gratuit oriunde în țară! În plus furnizorul oferă reducere de 20% la achizițiile ulterioare pe baza datelor personale! Rezultate garantate 100% sau Banii Inapoi fara alte intrebari daca parcurgeti pasii in mod corect!

Please follow and like us:

FEATURES & SERVICES

Credit Cards

Money Back

All Inclusive

Ongoing Restriction

Soluție DPF este comercializat în România de S.C. Comenzi Piese OnLine S.r.l. cu adresa: Strada Mateiu Caragiale nr 22, sector 5, Bucuresti, C.U.I. : Ro 43188154

LOCATION ON MAP

CONTACT OWNER

NEW SEARCH

Please follow and like us:

4 recenzie pentru “Curățare DPF, Soluție Curățare DPF – GerTechTeile DPF

 1. Dumitrescu Marius

  Folosesc de mai bine de un an prin intermediul domnului Octavian! Un super multumesc!

 2. Vasile Popa

  In Germania se face curatarea DPF cu GerTechTeile intr-o ora, la noi in 3 zile si la pret triplu! Eu am invatat sa o folosesc singur, oricine ar putea invata si sa nu mai lase mii la mecanic si cu programare… testere..

 3. Preda Marin

  Aproape toti mecanicii din Bucuresti o folosesc si totusi iti tin masina 3 zile la atelier ca să justifice suma prin timp! După ce am dat de 2 ori sume la “amicii mecanici” am văzut un video pe youtube si am luat direct de la furnizor care mia dat si toate indicatiile necesare! Nu am desfacut decât rotile la masina in caz de urgenta si am stiut sa o folosesc simplu din prima, las link catre video: https://www.youtube.com/watch?v=3e3va5ezauM Se spune că impărtasirea este că ne pasă.. O zi minunată!

 4. Tudor Mihalcea

  am facut curatarea in 1 ora!!!

Lasă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *