Locuri de muncă Germania, Locuri De Muncă Străinătate

Professional Guidance in Management

ADDRESS & CONTACT


Address

Taunusstraße 48-50, 60329 Frankfurt am Main, Germania

GPS

50.1079477, 8.6640314

Telephone


OPENING HOURS

Monday

9am – 5pm

Tuesday

9am – 5pm

Wednesday

9am – 5pm

Thursday

9am – 5pm

Friday

9am – 5pm

Saturday

Sunday

CLAIM LISTING


Is info on this listing outdated? Are you owner of this business? Register and claim it now.

Item pending moderation from admin.

Doriți să lucrați în Germania? Suntem unul dintre cele mai noi portale cu locuri de muncă Germania, prezentăm companiile germane și oferim peste 900.000 de locuri de muncă de la peste 600 de angajatori.

Ajutăm companiile să acceseze noi talente și să învețe despre cultura germană, conectându-le cu cei mai buni candidați posibili pentru nevoile lor. Doriți să lucrați în Germania, dar nu știți ce oportunități de angajare sunt disponibile în țara dumneavoastră? De ce să mai aștepți când nu e niciodată prea târziu pentru un nou început? Faceți clic aici acum! Faceți clic aici: Locuri de Munca Germania acum și aplicați online astăzi!

Nu ai timp să înveți tot ce e de știut despre cultura germană?

Vrei să te muți acolo și să începi să lucrezi imediat? Trebuie să fiți unul dintre mulții oameni care s-au uitat la acest anunț și au simțit că ar trebui să ne sune sau să ne trimită un e-mail chiar acum! Suntem încrezători că odată ce veți vedea rezultatele noastre, veți fi de acord că facem o treabă fantastică ajutând oamenii să găsească locuri de muncă excelente aici, în Germania!

De la corporații multinaționale uriașe la proprietari de mici afaceri, suntem aici din 2007 – suntem foarte buni la găsirea oamenilor potriviți pentru compania dvs.! În acest context, am lansat site-ul www.itmfa.com.

FEATURES & SERVICES

Price Range

$$$

Reservation

Public Wifi

LOCATION ON MAP

CONTACT OWNER

NEW SEARCH

2 reviews for “Locuri de muncă Germania, Locuri De Muncă Străinătate

  1. Marilena Margarit

    Și eu și soțul meu am reușit sa găsim locuri de munca! Multumita site-ului dvs. acum știm mereu unde putem găsi locuri de munca. Am si recomandat rudelor si ei la fel au găsit imediat locuri de munca.

  2. Ionica Banu

    Un loc unde necesita limba germană sau un laptop pentru a aplica! Am avut unele probleme de a înțelege dar am reușit sa găsesc un job de mai bine de 3 luni. Oricine poate aplica și cu adevărat poate evita problemele de a fi tepuit…

Leave a review

Adresa ta de email nu va fi publicată.