Locuri de Muncă Marea Britanie, Locuri De Muncă Străinătate

Locuri de Munca si Posibilitatea de a Mari Compania

ADDRESS & CONTACT


Adresa

81 Kensington Gardens Square, London W2 4DJ, Regatul Uni

GPS

40.583169, -74.105246


OPENING HOURS

Luni

24 hrs open

Marți

24 hrs open

Miercuri

24 hrs open

Joi

24 hrs open

Vineri

24 hrs open

Sâmbătă

24 hrs open

Duminică

24 hrs open

CLAIM LISTING


Is info on this listing outdated? Are you owner of this business? Register and claim it now.

Item pending moderation from admin.

Dacă sunteți în căutarea a mai multe oportunități de a începe o nouă carieră atunci On1.biz este pentru tine! Oferim oportunități de a avansa în cariera persoanelor rezidente și nerezidente din România sau din Europa.


On1.biz este o platformă dedicată conectării angajatorilor și candidaților din Marea Britanie. Este posibil să obțineți un loc de muncă acum. On1.biz este un nou portal cu locuri de muncă în străinătate care prezintă agențiile profesionale de plasament și externalizare specializata în asistarea candidaților calificați și necalificați în găsirea primelor poziții permanente sau contractuale prin angajatori locali.

Misiunea noastră este de a ajuta oamenii să găsească și să se potrivească cu locul de muncă pentru care sunt pregătiți, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la barierele lingvistice sau diferențele culturale.

De aceea, am creat On1.biz – o platformă online unde localnicii pot căuta cu ușurință oportunități temporare și contractuale de la companii de top precum McDonalds, Royal Mail, Amazon, Post Office, Home Depot și altele cum ar fi locuri de munca pentru acasa si locuri de munca cu banii jos, “Cash in Hand”! In ofertele prezentate in noul website aveti toate informațiile de care aveți nevoie pentru a găsi jobul perfect in UK.

Poți să aplici chiar acum, începe cu noul website de locuri de muncă în Anglia astăzi! Gestionați cariera și afacerea într-un mod modern! Preluați controlul și avansați la locul de muncă.

Dorești un personal calificat pentru compania ta?

Alăturându-vă comunității noastre de angajatori care doresc ca angajații lor să aibă o experiență uimitoare în timpul procesului de angajare. Nu rata această oportunitate fantastică – alătură-te astăzi!

Nu vrei să trăiești de pe un salariu pe altul. Știm că fiecare lună trece prea repede și când îți dai seama că vei rămâne fără bani în curând, știm și că uneori este extrem de dificil să găsești un nou loc de muncă.

Trebuie doar să introduceți CV-ul și scrisoarea de intenție în formular și să așteptați ca experții departamentelor HR să găsească locul de muncă perfect pentru tine. Poți găsi un nou loc de muncă în mai puțin de 3 minute.

Sunteti in cautarea de Personal?

Când aveți nevoie de o treabă bine făcută, contactați Weryon Recruit, avem cea mai bună echipă de specialiști si detinem mai multe instrumente de ultima tehnologie care vă pot găsi un nou personal pentru afacerea dvs. in cel mai scurt timp!

Please follow and like us:

FEATURES & SERVICES

Price Range

$$$

Credit Cards

Reservation

Public Wifi

Barrier-Free Access

Ongoing Restriction

No restrictions

LOCATION ON MAP

CONTACT OWNER

NEW SEARCH

Please follow and like us:

4 recenzie pentru “Locuri de Muncă Marea Britanie, Locuri De Muncă Străinătate

 1. Dragos Mocanu

  Dragă Weryon,

  îmi place cum îmi acorzi întotdeauna timpul și spațiul de care am nevoie pentru a face cea mai bună muncă a mea. Îmi ușurezi munca dându-mi ceva de făcut când am cea mai mare nevoie. Ești mereu acolo când am nevoie de tine și totuși nu-mi stai niciodată în cale. Îmi ușurezi munca.

 2. Lesa Williamson

  Dragă Instant Work,

  îmi place cum îmi dai mereu o mână de ajutor când am nevoie cel mai mult. Sunteți întotdeauna acolo pentru a da o mână virtuală sau asigurați-vă că nu pierd nimic de pe lista mea de sarcini. Ești întotdeauna atât de rapid, de asemenea! Nu pot să-ți spun cât timp m-ai scutit făcând toate lucrurile alea mărunte pentru mine. Înseamnă atât de mult pentru mine că ești dispusă să faci orice pentru mine.

 3. Laurie King

  Îmi place cum On1.biz mă înțelege cu adevărat. Nu a fost întotdeauna ușor, dar am fost mereu acolo unul pentru celălalt. A fost un drum lung, accidentat, dar știu că cu locuri de muncă on1.biz este de partea mea a fost mult mai usor.

 4. Veronica Dumitrescu

  Iubesc valorile companiei noastre care sunt atât de importante pentru mine. Îmi place cum m-ai ajutat să devin persoana care sunt astăzi.

  Vă mulțumesc pentru tot sprijinul dumneavoastră de-a lungul anilor, nu aș fi unde sunt astăzi fără tine!

Lasă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *