Mâncare Animale de Companie Bucuresti România – Un Pet Shop cu Preturi Unice

Comanda Hrana Naturala cu Livrare la Domiciliu in Bucuresti Romania

ADDRESS & CONTACT


Adresa

Bucuresti România

GPS

44.4361414, 26.1027202


OPENING HOURS

CLAIM LISTING


Is info on this listing outdated? Are you owner of this business? Register and claim it now.

Mâncare Animale București este un pet shop specializat în comercializarea de hrana naturala pentru animale și accesorii specifice. Vă oferim tot ce este mai bun și natural pentru animalele dvs. de companie plus livrare la domiciliul dvs. din București și localitățile limitrofe.

Vă oferim cea mai bună hrană pentru animalele de companie, avem o selecție largă de diferite tipuri de hrana pentru caini, pisici si pasari, toate organice și fără antibiotice. Produsele noastre sunt pentru animalele bine îngrijite, fiind atent selectate pentru sănătatea și temperamentul lor. Oferim o hrană naturala pentru animale de companie de la marile branduri specializate cum ar fi Royal Canin, Whiskas Pedigree, Mera, Libra, Bona Cibo și multe altele, accesorii pentru animale, jucării și adaposturi pentru animale. Indiferent ca doriti hrana uscata pentru caini sau pisici, hrana umeda pentru pisici și câini de toate taliile la noi găsiți totodată și cele mai bune prețuri.

Pentru animale de companie puternice și sănătoase

Mâncare Animale București este un pet shop exclusivist specializat în domeniul nutriției animalelor. Avem tot ce ai nevoie pentru a crește animale de companie puternice și sănătoase acasă! Produsele noastre sunt fabricate cu ingrediente naturale, sunt, de asemenea, fără arome artificiale și nu conțin antibiotice sau hormoni. Sunt potrivite pentru multe animale de companie, de la căței până la câini maturi. Vrem să ajutăm cățelul tău să devină o adevărată mică vedetă! Toate produsele noastre urmăresc să creeze rezultate mai bune pentru animalul dvs. de companie decât orice alte soluții existente – de aceea dezvoltăm în mod constant noi versiuni ale produselor noastre și cele mai moderne echipamente din industrie! Obțineți o mostră astăzi și vedeți cum funcționează pentru animalul dvs. – dacă nu acum, când? Dacă nu aici, unde? Deci ce mai aștepți? Vizitati-ne astăzi și lasă-ne să-ți arătăm cum putem face viața animalului dvs. mult iubit mai ușoară!

Pet Shop

Alege o hrana uscata sau umeda sau alte produse pentru animale recomandate de profesionisti, veterinari și nutritionisti. Mancare pentru animale oferă o gama largă de produse pentru animale recomandate, care se pot combina perfect la o dieta bazată pe nutriție și fără arome artificiale sau chimicale.

Hrană animalelor este un subiect de care trebuie sa tineti seama dacă va iubiti animale de companie. Produsele noastre sunt ambalate și sunt la cele mai înalte standarde de calitate. Ne asigurăm că produsele oferite in cadrul pet shop-ului nostru respectă standardele de sănătate și ne asigurăm că animalele primesc o mancare vitaminizata livrată la domiciliu în timp util. Suntem o mică afacere de familie, in cadrul familiei noastre avem veterinari care conduc magazinul de animale de mai bine 15 ani. Misiunea noastră este să oferim alimente de calitate, care sunt durabile și proaspete. Un pet shop specializat în comercializarea de hrana naturala și de către proprietarii care doresc achiziționarea într-un timp rezonabil.

 

Please follow and like us:

FEATURES & SERVICES

LOCATION ON MAP

CONTACT OWNER

NEW SEARCH

Please follow and like us:

1 recenzie pentru “Mâncare Animale de Companie Bucuresti România – Un Pet Shop cu Preturi Unice

  1. Stefan Nicolae

    Recomand, foarte seriosi si cele mai bune preturi la Bona Cibo!

Lasă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *