Alege Un Salariu Mai Bun și Un Loc de Muncă într-o Companie Britanică

Alege Un Salariu Mai Bun și Un Loc de Muncă într-o Companie Britanică

Alăturați-vă echipei Refresh AMS astăzi și începeți o nouă provocare care poate consolida cu succes viitorul! Refresh AMS Ltd este o companie britanică din industria construcțiilor care are la conducere o echipă tânără de români și care oferă azi conaționalilor mai multe oportunități benefice de angajare.

Ești adult cu vârsta de 18 ani plus? Poți obține un loc nou de muncă în Marea Britanie motivat de un salariu excelent și șanse de avansare în carieră. Refresh Ams Ltd. organizează angajări pe tot teritoriul Marii Britanii cu începerea imediată pentru muncitorii din construcții cu sau fără experiență. Obține un loc nou de muncă alături de o echipă călduroasă de conaționali care știu cum să transforme mediul de lucru într-un loc plăcut și eficient. Clic aici: Aplică Acum.

Cauți o nouă oportunitate și un contract de lungă durată?

Alăturați-vă Refresh AMS Ltd și bucurați-vă de beneficii excelente și de flexibilitatea orelor de lucru. Contract de muncă pe perioada nedeterminată, cazare și instruire, transport la și de la locul de muncă, asigurare medicală, dentară și de viață.

Cerințe: CSCS/NVQ, IPAF, cu sau fără scule, se poate și cu NVQ dar cu experiență. Salariul se negociază pt. fiecare aplicant în parte, se ține cont de experiență, calificări, scule, etc. iar aplicantii primesc sprijin în consolidarea actelor de lucru necesare (în cazul în care este nevoie)

  • Steel erector
  • Curtain wall
  • Fitter mate
  • Fitter
  • Mechanical Engineering
  • Slinger Banksman
  • Telehandler driver

Te întrebi care sunt cele mai eficiente locuri de muncă în Marea Britanie?

Citeste despre evoluția câtorva membri din echipajul Refresh AMS Ltd, citez: „Eu am început jobul la Refresh AMS în iunie 2020… Am început ca labourer, în doua luni am ajuns mecanic iar după alte 6 luni supervisor… este o companie frumoasă, în care poți avansa foarte rapid dacă îți dai interesul…

O atmosferă de lucru care promovează încrederea, atât între echipe, cât și între manageri și angajați, creează o dinamică în care toată lumea se poate exprima, își pot aduce ideile la masă și poate să fii auzit.

Cea mai plăcută parte a muncii mele este bâlbâiala dintre noi colegi, dar cea mai provocatoare este gestionarea oamenilor. Lucrul la Refresh AMS este o experiență minunată. Am învățat atât de multe și mi s-a oferit ocazia să cresc și să învăț… Conducerea este foarte prietenoasă, iar angajații se tratează reciproc ca pe o familie.

Sfaturi către noi colegi?

Comunicarea este piatra de temelie a relațiilor care există în cadrul Refresh AMS. Informațiile care sunt trimise și primite se fac într-un mod transparent și sunt accesibile tuturor. Chiar prin această comunicare diferitele echipe pot ști ce se întâmplă în jurul lor și pot acționa în consecință.

Aici, nu este neobișnuit să vezi pe cineva care a început ca „junior” sau „proaspăt” și care deține acum o poziție de profesionist. Ca o echipă, noi toți facem tot posibilul pentru a ne ajuta unii pe alții să reușim.” Marius Săvoiu, 31 Ani, Supervizor Manager Refresh AMS.


Adrian Damean, 24 de ani, Supervizor Refresh AMS spune „Am 24 de ani și-am început să lucrez la această companie în luna Decembrie anul 2019 pe poziția de fitter mate. În luna mai 2020 am fost trimis într-un alt job la Aeroportul din Manchester unde am avut oportunitatea sa învăț mai multe detalii și informații despre job. în Decembrie 2020.

M-am întors la jobul din Doncaster și-am primit postul de logistic supervizor ceea ce sunt și în Prezent. Aici la Refresh AMS Ltd am evoluat foarte mult din toate punctele de vedere!

Am avut cea mai bună experiență la această companie, un loc de muncă excelent, salariu bun, ore bune, vacanță bună și cu siguranță l-aș recomanda oricui caută un loc de muncă în Marea Britanie. În plus, Refresh AMS oferă și alte beneficii, beneficii la care nici nu mă gândeam vreodată, de ex: am rezolvat problema actelor de drept de muncă care mi-au dat multă bătaie de cap.”

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot aplica pentru posturile pe care le potrivim cu competențele și experiența lor.

Piața muncii se schimbă. Găsiți compania perfectă pentru dumneavoastră

Află despre istoria companiei Refresh Ams Ltd. echipei și citeste despre evoluția muncitorilor din echipa tânără de români care sunt în topul celor mai recomandate companii din UK accesând site-ul companiei www.refreshams.co.uk.

Descoperă Noi Atracții

Afacerile listate în directorul nostru sunt verificate manual.

Please follow and like us:

Un comentariu la „Alege Un Salariu Mai Bun și Un Loc de Muncă într-o Companie Britanică

  1. Hi, this is a comment. To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *